pozostaje tylko ubolewac : (
Poznan, Zielona Góra, Gorzów, Szczecin - cała zachodnia ściana w sumie :)

Zakri
Forumowicz

pozostaje tylko ubolewac : (

przez Zakri » 2006-12-03, 15:27

link

Brak słow na coraz czestsze wypadki,
spowodowane złym stanem technicznym naszych aut, predkoscia.

Oby "młody" sie wylizał z tego i oby kolejny taki przypadek dał nam do myslenia.

kukus
Forumowicz

przez kukus » 2006-12-03, 15:41

Czytaj to pirat kurde czytaj rano po obiedzie i przed snem! wariacie!! bo z Ciebie nawet polowek nie bedzie :(
"Był CRX - jest Subaru, lecz jednak sentyment w sercu zostaje..." - Ptasior

mastacrx
Forumowicz

przez mastacrx » 2006-12-03, 15:45

"Prawdopodobnie honda pękła na pół, bo była w złym stanie technicznym."- Przy wiekszej predkości nie ma sie co dziwić, że rozerwało auto...
HONDA odeszła...czas na niemiecką technologię- AUDI.

M!R@S
Forumowicz

przez M!R@S » 2006-12-03, 15:48

pff... ważne że żyje kierowca a samochodu mi ani troche nie szkoda... za głupote trzeba płacić, poniesie konsekwencje to juz wiecej tak nie zrobi, tylko szkoda że ludzie nie potrafią sie postawić w jego sytuacji i zacząć uważać... bo panienki jechały... głupota sie szerzy, wstyd za honde.
Obrazek

Szołmen
Forumowicz

przez Szołmen » 2006-12-03, 16:26

szerokie koła na oponach letnich i stuningowana no nie moge a pozatym tylko odpowiedzialnosc i jeszcze raz odpowiedzialnosc
moja była:)

mastacrx
Forumowicz

przez mastacrx » 2006-12-03, 16:37

i potężny tłumik
HONDA odeszła...czas na niemiecką technologię- AUDI.

marcin_crx
Forumowicz

Samochód: CRX Ballade ZC1

przez marcin_crx » 2006-12-03, 16:37

brak słów :nieok:
Honda - zawsze czysto, zawsze sucho, zawsze pewnie :D

live to ride - ride to live

www.nrg.gorzow.prv.pl

V.i.P.
Forumowicz

przez V.i.P. » 2006-12-03, 16:45

Takim idiotom to powinno dożywotnio zabierac prawo jazdy. Chciał zaszpanowac, ale nie wyszło. Co za idiota. Dobrze, że gościowi w Oplu się nic nie stało. Kretyn w Hondzie, wstyd mi za takiego pajaca.
Chądy powodują gula

czingis
Moderator

przez czingis » 2006-12-03, 16:56

Takim idiotom to powinno dożywotnio zabierac prawo jazdy. Chciał zaszpanowac, ale nie wyszło. Co za idiota. Dobrze, że gościowi w Oplu się nic nie stało. Kretyn w Hondzie, wstyd mi za takiego pajaca.

Takie wypowiedzi mi się nie podobają... Byłeś tam na miejscu i widziałeś całe zdarzenie?! Nie?? Tak mi się właśnie wydaje... Nie oceniaj zatem postawy tego chłopaka. Spekulować można długo, dlaczego tak szybko jechał itp. Chciałbym zobaczyć, że Ty swoim VTEC'iem jeździsz zgodnie z przepisami. Chłopakowi zabrakło doświadczenia, umiejętności- i tyle. Dobrze, że nikt więcej poważnie nie ucierpiał.
V.i.P., nie chcę Cie urazić, postaraj się zrozumieć o co chodzi w mojej wypowiedzi.

RockyC
Forumowicz

przez RockyC » 2006-12-03, 16:59

Jedziecie po gosciu ze pajac kretyn itp !! a zastanówcie sie czy sami niejeździcie czasem zaszybko albo jesli teraz nie jeździcie juz szybko czy kiedys nie jeździliscie 8)

Brak wyobraźni predkosc i brawura sa przyczyna wielu wypadkow...aż za wielu

konik
Forumowicz

Samochód: wrx

przez konik » 2006-12-03, 17:01

i niech to bedzie przestroga... panowie spokojnie asfalt jest wiadomo jaki o tej porze roku, tez mam ciezką noge przydało by sie troche wiecej wyobraźni, wiec lepiej odpuścić i poczekać do lata na tego typu akcje, najwazniejsze ze człowiek zyje a wiadomo mogło to inaczej wyglądać

rudzinski
Moderator

przez rudzinski » 2006-12-03, 17:07

a ja chce powiedziec tylko tyle

najgorsze jest ze ostatnio co slyszy sie o takim zdazeniu to niestety uczestniczy w nim Honda. rozeszlo sie ze to szybkie auta (ogolnie tuning japonczykow), ludzie kupuja i zapierdalja jak pojebani i pozniej efekt widac...

V.i.P.
Forumowicz

przez V.i.P. » 2006-12-03, 17:12

czingis napisał(a):

Takie wypowiedzi mi się nie podobają... Byłeś tam na miejscu i widziałeś całe zdarzenie?! Nie?? Tak mi się właśnie wydaje... Nie oceniaj zatem postawy tego chłopaka. Spekulować można długo, dlaczego tak szybko jechał itp. Chciałbym zobaczyć, że Ty swoim VTEC'iem jeździsz zgodnie z przepisami. Chłopakowi zabrakło doświadczenia, umiejętności- i tyle. Dobrze, że nikt więcej poważnie nie ucierpiał.
V.i.P., nie chcę Cie urazić, postaraj się zrozumieć o co chodzi w mojej wypowiedzi.

Przeczytaj artykuł. Z niego wychodzi, ze koleś wyprzedzał przed zakrętem, a tego robić nie wolno. Jechał też pewnie grubo ponad setke i to znacznie grubo bo widziałem wiele wypadków, ale takiego co auto na pół rowerwało to jeszcze nigdy. Taki człowiek się nie nauczy, ze drogi służą do jeżdżenia a nie do ścigania. Zrozumie go tylko człowiek postępujący tak samo - uzywajacy dróg publicznych do pokazania jakim się jest super elo źomem. Z mojej strony jest totalnym idiotą a takich najlepiej jak będzie jak najmniej.
Chądy powodują gula

czingis
Moderator

przez czingis » 2006-12-03, 17:25

V.i.P. napisał(a):Przeczytaj artykuł

gdybym nie czytał, to bym się nie wypowiadał
V.i.P. napisał(a):Jechał też pewnie grubo ponad setke

heh, znowu wracam do mojej wypowiedzi: widziałeś zdarzenie?

Żeby wszystko było jasne: nie popieram takich zachowań. Chcę jedynie zwrócić uwagę na to, że niestety wielu jest takich, co uważają się za "Panów Szos", mimo ewidentnego braku doświadczenia. Daję głowę, że tacy zdarzają się także wśród nas...
Nóżka z gazu Panie i Panowie, szczególnie o tej porze roku. Nawierzchnia jest zdradliwa.

Małe OT: Jak ktoś chce się wyszaleć, sprawdzić swoje umiejętności i zrobić to w legalny sposób, to polecam KJS'y. Może okazać się, jak wiele możemy się jeszcze nauczyć odnośnie prowadzenia samochodu... ;) [/scroll]

Snyka
Moderator

przez Snyka » 2006-12-03, 17:29

Kazdy Ciupie na Goscia ze debil, kretyn i palant ... wystarczy wejsc do nas w temat wasz Vmax i popatrzec ze palantow jest wiecej niz sie wydaje...Czlowiek niestety uczy sie na bledach o ktorych pozniej zapomina...np 200 w deszczu to moglo sie skonczyc tragicznie jak u nas w Bydgoszczy !!!!! Samochod tez pekl na pol ale w innym miejscu i sie nie udalo juz nie bylo tak pieknie

Następna strona