czasami przejezdam przez bobolice bo jezdze z bydgoszczy do kołobrzegu dość czesto wiec jak co moge podjechać zobaczyć jak jestes powaznie zainteresowany, gdzies za około tydzień
zdaje sobie sprawe ze jak bedzie gut to moze pojsc ale jak narazie dostalem teraz cynk z niemiec ze bedzie stuningowana juz z takim silnikiem za 8,5 tys plus rejestracja po znajomosci wiec raczej odpusczam:) ale mam na oku;d.pzdr!
do ed9 d16z5 zostalo mi:drzwi,tylna klapa,zaciski przod,dolot ori,ori koncowy tlumik i srodkowy bosal
Tęż miałem ją na oku i kontaktowałem się z właścicielem forum/viewtopic.php?t=10356 Bezwypadkowa a jednak była malowana cała jak twierdzi właściciel tylko że u niemiaszków.Nie wiadomo jak to zrobione i czy rozbrajaniem auta niczego nie zwalili
odnosze wrazenie ze wszyscy mysla tutaj ze 15letnie auto o sportowym charakterze nie bedzie w ogole bite. Jak znam zycie jest to nie do zrealizowania:)
takze oprocz mozliwego bicia jest ok?
do ed9 d16z5 zostalo mi:drzwi,tylna klapa,zaciski przod,dolot ori,ori koncowy tlumik i srodkowy bosal
Ok! Każdy bierze to co mu się podoba zwracałem nieśmiało uwagę na prawdziwośc informacji w ogłoszeniu a swoją drogą co dziewica to dziewica nawet i stara i jak napisałeś ze sportowym charakterem.Jak kupisz to podziel się wrażeniami.
spoko spoko:)
Jak ujales dziwica i stara...;p to troche mija sie z zyciem hehe:D
We wtorek bedzie jasne czy mam vteca z DE czy obczajam tego tutaj wymienionego.Trzymajta sie Crx maniacy:D yo
[ Dodano: Czw Gru 14, 2006 11:26 pm ] ok czarna kupiona:)
przyfrunela do zielonej gory:)
pzdr