Sponsorem dzisiejszego dnia jest 154PS
Fantastycznie niech cie krew nagla zaleje
Photoshop i tyle co tu duzo gadac
Snyka napisał(a):Wow Qowax gratulacje Ziooom widze ze ladnie moc poszlaSponsorem dzisiejszego dnia jest 154PS
a ten wykres z niego nie pochodzi...
wiem bo widzialem...a takze wiem ze niebawem beda lepsze 
pooshkin napisał(a):Snyka napisał(a):Wow Qowax gratulacje Ziooom widze ze ladnie moc poszlaSponsorem dzisiejszego dnia jest 154PS
on jest dobry w corelu...a ten wykres z niego nie pochodzi...
wiem bo widzialem...a takze wiem ze niebawem beda lepsze
pogubilem sie 

shark84 napisał(a):mi to wyglada na corel zobaczcie jak wyglada przebieg Nm od ok 1200-2000obr,2200-3000obr,4500-5600obr.a KM od ok. 3200-4500obr,5600-7100obr jakos wyrazniejsze no chyba ze to zludzenia jak tak to sorrki

shark84 napisał(a):mi to wyglada na corel zobaczcie jak wyglada przebieg Nm od ok 1200-2000obr,2200-3000obr,4500-5600obr.a KM od ok. 3200-4500obr,5600-7100obr jakos wyrazniejsze no chyba ze to zludzenia jak tak to sorrki
przynajmniej tak to wyglada na tym co przedstawil mariusz19b i jak juz pisalem moze to byc tylko zludzenie,ale kumple tez powiedzieli ze jakos dziwnie to wyglada.Wiec jak juz wyzej napisalem jak co to sorrki

shark84 napisał(a):czego nie jarzysz chyba wszystko napisaneprzynajmniej tak to wyglada na tym co przedstawil mariusz19b i jak juz pisalem moze to byc tylko zludzenie,ale kumple tez powiedzieli ze jakos dziwnie to wyglada.Wiec jak juz wyzej napisalem jak co to sorrki
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości