ciezko t znalezc zloty srodek to raz a dwa to ja przeciez koncze 1/4 na 4 biegu 
mi do rąk nie dawać takiego potwora
zabił bym sie na pierwszym lepszym drzewie ;p hehe
rudzinski napisał(a):moge zmienic cale FD co poprwilo by sytuacje ale znowu na 1,2 bedzie ogromny problem z trakcja ciezko t znalezc zloty srodek to raz a dwa to ja przeciez koncze 1/4 na 4 biegu

x-Czarny napisał(a):rudzinski napisał/a:
moge zmienic cale FD co poprwilo by sytuacje ale znowu na 1,2 bedzie ogromny problem z trakcja ciezko t znalezc zloty srodek to raz a dwa to ja przeciez koncze 1/4 na 4 biegu
a tego to ja i tak nierozumiem tzn nie wiem co to jest

. a takie glupie pytanie zadam ale sie nie znam
czy nie mozna ustawic przelozeń według wlasnego zapotrzebowania ?
x-Czarny napisał(a):no teraz to juz wiem oco chodzi . a takie glupie pytanie zadam ale sie nie znam czy nie mozna ustawic przelozeń według wlasnego zapotrzebowania ?
rudzinski napisał(a):rozumiem ze chodzi Ci o poszczeglone biegi
czysto teoretycznie mozna bo da sie kupic profesjonalnie przygotowne konkretne biegi lecz jest to wedlug mnie spora kasa.
heh
.
i czy do 2gen'a trudno je dostac? bo na allegro patrzylem ze są tam do Civic i chyba do Del Sol. i tak jak patrzylem na te tarcze dokladnie to do nich potrzeba jeszcze jakiś diód itp... czy sama tarcza świeci bo widzialem ze jakies kabelki odchodzą od tych tarcz. ??
Piter napisał(a):jak to gra. Super grafa
Enta napisał(a):Krychu to nie jezdzisz 350Z

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości