co sie dzieje w tym szczecinie! jakas paranoja! czesto jezdze po miescie, wiec bede sie rozgladac!
a tak na marginesie, to mi chcieli ukrasc moja del solke 30 listopada w nocy, ale widocznie cos ich musialo powstrzymac bo rozwalili mi zamki ale nie dostali sie do srodka..znajomemu, ktory stal obok swoja preluda ukradli..ale cale szczescia policja znalazla pare godzin pozneij..takze cuda sie zdarzaja, 3mam kciuki oby sie znalazlo!
wspułczuje. Ktośalbo miał konkretne zlecenie na te auto i cieżko ci bedzie znaleśc jakiś ślad, Jeżeli to ukradł zwykły złodziej to jest szansa, Cieżko jest upłynnić częsci do takiego auta niezauwarzenie, to nie jest golf.
Powodzenia
jak bym złapał takiego hu.ja to bym mu gołymi rekami kark skrecił. mojej nie da sie zwałować, ma tyle odcinek w różnych miejscach że nawet ja czasem musze sie naprzekładać łapami że by wszystko zadziałało oby sie znalazła...
jak bedą chciali upłynnić środek to sie znajdzie...
Pirat napisał(a):mojej nie da sie zwałować, ma tyle odcinek w różnych miejscach że nawet ja czasem musze sie naprzekładać łapami że by wszystko zadziałało
BEDE MIAL OCZY SZEROKO OTWARTE.BEZ URAZY DALEM WIADOMOSC NA STRONKE BMW W KONCU KAZDY MA SWOJA NIUNIE I NIE WAZNE CZY TO MES,BETA CZY HONDA KAZDY KOCHA SWOJE WIEC POMAGAJMY SOBIE
O ja [lubiezne posuwanie dupa w tyl i przod]** to moja byla niunia!!! jak bede cos wiedzial dam znac !!! wspolczuje ci na maxa!!! rozjebalbym na czesci takiego frajera nawet jakbym mial gnata to bym sie nie pochamowal!!! mam nadzieje ze ja odnajdziesz i dalej bedziesz sie cieszyl... jak cos bede widzial to dam znac! Pozdrawiam i szybkiego powrotu do wlasciciela!!
HONDA, POWER OF DREAMS, CRX-CHWALA JAPONSKIM INZYNIEROM.
Masakra furacz gruby wiec jakis trop sie znajdzie napewno wiekszosc czesci wlasnego projektu wiec znajdzie sie napewno kwetia w jakim stanie wspolczuje ;|
W oczy szczypie coś w tym typie, jak latasz w konkretnej ekipie... :blinG-blinG:
prosze mnie nie osadzac ze ja skradelm zarzuty sa zgubne!! mam nosa ze auto nawet nie wyjechalo ze szcz.!! tam ponoc zlodzieje dostaja zlecenie na auto ale ile w tym prawdy nie wiem... oby sie znalazlo!!!
HONDA, POWER OF DREAMS, CRX-CHWALA JAPONSKIM INZYNIEROM.
pewnie nie wydadzą sie z czesciami od razu, zaczna wysprzedawac wsio z czasem.
Napisz moze nr silnika, zebysmy mogli przy ewentualnym ogladaniu jakiegos sprawdzic.
[ Dodano: Pon Gru 18, 2006 9:49 pm ] Pieniu ma racje, w szczecinie pełno chetnych na rexa. I czesto tutaj wlasnie one "parują". Trzeba pojezdzic po giełdach, napewno sie znajdzie.