Fotel kierowcy porwany, gąbka wyłazi, dzwona na bank miała bo szczeliny do równych nie należą, na plastikowych listewkach pełno zacieków od "oryginalnej" czerwonej farby. Tylny zderzak odstaje po bokach. Na nadkolach rdza juz wyłazi i to ostro...Z czystej ciekawości chciałem zajrzec pod mache ale wlascicel komisu nie mógł znależc kluczyków...i ta cena 9.900... 
.jak na zdjeciach tak juz widac to na zywo nawet nie chce.
odpryski na pokrywie zaworów to dla mnie najbardziej odpychająca rzecz...Lemens napisał(a):http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1766690 a ja dziś przejezdzalem obok komisu w którym stoi to cudo w stanie idealnymFotel kierowcy porwany, gąbka wyłazi, dzwona na bank miała bo szczeliny do równych nie należą, na plastikowych listewkach pełno zacieków od "oryginalnej" czerwonej farby. Tylny zderzak odstaje po bokach. Na nadkolach rdza juz wyłazi i to ostro...Z czystej ciekawości chciałem zajrzec pod mache ale wlascicel komisu nie mógł znależc kluczyków...i ta cena 9.900...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości