ale nie to chcialem napisac,wczoraj przyjechal do mnie klient po maske do cerki i tak patrzy z balkonu na moje autko i pytanie? pana ta srebrna ?ja ze tak a on no niedawno lakierowana
aj ze w sumie to niedawno bo przed 16 laty
i klient byl z deka w szoku,ale spoko starszy pan kolo 50-tki fan crxa,to sie liczy ciekawe czy my majac lat 60-65 bedziemy odwracac glowy na widok crxa

crxmen napisał(a):ciekawe czy my majac lat 60-65 bedziemy odwracac glowy na widok crxa

Piła 3 kozacki film!!
wkurzał mnie tylko rygor jaki panował w kinie, ... kumplowi taki frajer zabrał flache, w kiblu nawet nie mozna bylo palic, wychodzic tez nie :/ ale generalnie ok

Lemens napisał(a):kumplowi taki frajer zabrał flache, w kiblu nawet nie mozna bylo palic
,to trzeba bylo tak schowac flaszke zeby jej widac nie bylo a pozatym po 2 flaszkach siedzienie w kinie 6 godzin

a taki koles ( chyba kierownik silver screen ) jakas menda ogólnie rzecz biorąc, słyszał to i mówi " to może ja wpadne co chłopaki "
ja patrze a za 5 minut on idzie do rzedu K i wyzywa kolesia zeby mu ją oddał bo na pały zadzwoni :/ następnym razem biore torbe turystyczną i ja wypycham wszyskim co najlepsze
ps. o przypale z opalaniem szkła w kiblu już nie bede wspominał, albo o jezdzeniu windą w 10 osób z 1 pietra na parter tez podaruje, generalnie fajny klimat na takich seansach
....Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości