Jezli miał by ktos zamiar jechac ogladac :
Civic 1.6 łeska;) Ogladąłem go dzisiaj adekwatnie spachla peka ;p Dach nie ruszany;)
Klocki sie koncza , gumy do wymiany , cos cieknie z szyber dachu ;p, troche sciaga raz na jeden bok raz na 2 ;p pewnie drazki , serducho jest zdrowe ;p zero wyciekow nawet z pod korka ;p nie chlapie...
Del sol;) lublin Auto ładne na zdjeciach ;p Tyl sypniety czego nie ma na fotach ...troche trzeba podmalowac , przebeg 210000 km , auto stoi na felgach stalowwych . prawy baok byl robiony , wycieki spod klawiatury itd;p Cały silnik obrzygany ;p
To lekko mu sie walneło z tym przebiegiem w del solu ale nie widac co tam jest walniete z tyłu na fotach. Ogólnie to jak tam silnik? Masakra czy da sie zrobic?
Hmm własnie mnie tez zaskoczył ten przebieg ... Pojechałem a tu szok . Własnie zdjecia były robione przed stłuczka . ze zderzaka tylnego słazła farba niekture elemęty do prostowania... Ale to tylko kosmetyka ... Lakier łądny Fotel sie rusza no silnik trzeba by uszczelnic bardzo sie nie wgłebioałem czy z uszczelki pod głowica cos cieknie... Napewno z pod klawiatury i miski cos sie sączy ...
Chruscik za ile pogoniłes solke?? Hmm widze dorodna sztuke za 10 tys na zagranicznych z lubelskiego szykuje sie po nia cisnac;P Chce poprostu samochod w kturym silnik nie bedzie ciekł i nie chlapał olejem ;/ nie dymil i sprzegła i skrzynia . reszta mniej wazniejsza zasze mozna doszykowac;)
dzak wklikaj sie do mnie na gg 7770111 jakos wieczorem jak intersuje Cie Vti 92 r do lakierowania ale z kompletnym wydechem -kolektor DC SPORT 4-1,wydech himoto 2.5 cala zewn,moc przed wydechem 165 Km i 154 Nm,silnik suchutki 210 tys
slabo sie targowales tyle Ci powiem, nastepnego dnia jakbys zadzwonil z dobra oferta to bys go wzial:)
a tak na marginesie chodzi Ci o tego czarnego z jozefowa co ma kazde kolo inne, z tylu na 13 od golfa II jest nawet:) kiepsko on wyglada powiem Ci szczerze
nie, nie ogladalem ale na zdjeciach wyglada jak stare wymalowane babsko:) szczerze, malo swiezo wyglada, no i ta cena!!! poczekaj troche jak snieg w europie stopnieje to moze cos bede mial:):) juz sa male poszukiwania w CH