przystosowanie crx do jazdy rajdowej
Wirtualne przeróbki CRXów. Jak macie ochote, pomysły.

Iron man
Moderator

przez Iron man » 2007-01-26, 00:07

Moim zdaniem płyta do kjs-u to niepotrzebny wydatek - ja wolę te pieniądze zainwestować w jakieś bardziej potrzebne graty typu kubły, szelki itp, albo w treningi :)
:O

piechu
Forumowicz

przez piechu » 2007-01-26, 00:11

No cóż każdy ma swoje zdanie. Ja szelki już mam, kubłó nie będe zakładał bo orginalne fotele są niezłe. Moc silnika jest wystarczająca więc w motor też nie inwestuje jedynie dolot założe. W planie są też nowe oponki i zawias bilsteina. A płyta myślę że się przyda bo samochód jest bardzo niski a szkoda by było urwać coś od spodu.

Iron man
Moderator

przez Iron man » 2007-01-26, 00:15

Hyh widzę idziemy podobną drogą :)
Ja dotychczas wybebeszyłem auto, kupiłem szelki (też mam seryjne fotele na razie ;) ), kompletuję rozpórki - wszystko w miarę skromnych funduszy.
Silnika też nie ruszam - wszystko tylko poczyściłem i poregulowałem aby ładnie pracował. Zawieszenie póki co seria, ale planuję jakieś Bile zakupić. Powoli do przodu
A za miesiąc pierwszy kjs :rotfl:
:O

piechu
Forumowicz

przez piechu » 2007-01-26, 17:00

w1c10 no płyta profesjonal. Kto ci to robił? Spodobała mi się.

:poklony:

[ Dodano: Pią Sty 26, 2007 4:04 pm ]
Iron man napisał(a):Hyh widzę idziemy podobną drogą :)
Ja dotychczas wybebeszyłem auto, kupiłem szelki (też mam seryjne fotele na razie ;) ), kompletuję rozpórki - wszystko w miarę skromnych funduszy.
Silnika też nie ruszam - wszystko tylko poczyściłem i poregulowałem aby ładnie pracował. Zawieszenie póki co seria, ale planuję jakieś Bile zakupić. Powoli do przodu
A za miesiąc pierwszy kjs :rotfl:

Ja samochodu nie wybebeszam bo używam go na codzień, nad rozpórkami się jeszcze zastanawiam bo samochód jest twardy, a poza tym boję się zakładać dolne, żeby nie zawadzał.
A ja mam pierwszy kjs tym samochodem już za sobą. W dobczycach zresztą bardzo przyjemne imprezy robi Automobilklub Galicyjski. Przy okazji zapraszam wszystkich, super impreza, fajny os i atmosfera. A następna impreza to chyba będzie już ANWA w Krakowie.

Poprzednia strona