Witam mam ogromna prosbe o zrobienie mi vt felgi z mojego rexa ten rancik ktory jest przepolerowany zeby taki pozostal a reszta grafit ciemny albo zloty taki jak ma subaru no i jeszcze moze na czarno
z gory dzieki
[you] Czasami na drodze spotyka sie szalenców, pedzą na złamanie karku, wbrew rozsadkowi... naprawde.. czasami az cięzko ich wyprzedzic
masz ziom, sorry, ze tylko jedno kolo, ale nei chcialem sie cackac z przednim... moze to nie ejst zloto felg subaru, no ale jakis tam pseudo kolor jest zaraz wrzuce czarny, bo o czarnym kolorze niedoczytalem...
[ Dodano: Wto Sty 30, 2007 7:42 pm ] a tu na "czarno"
Vajzel,kurde VT Hetiego wyszło grubo,możesz spokojnie mowic ze takie masz i wysyłac to zdjecie Chłopak pewnie sie napracował i zapracował na "pomogł' takie moje zdanie w tym temacie.
Gratki heti,
wielkie dzieki heti przekonales mnie jak bedzie moj felunek wygladal jeszcze raz dzieks
a heti jesce jeda prosba jak sie juz bawisz to moze zmienil bys mi kolorek calego auta na czarny z brokatem w sumie nie wiem czy tak idzie ale czarny tak jak smola
sorry ze wykorzysuje i z gory dzieki
[you] Czasami na drodze spotyka sie szalenców, pedzą na złamanie karku, wbrew rozsadkowi... naprawde.. czasami az cięzko ich wyprzedzic
no wlasnie heti nie taki zdrowy ma w paru miejscach ruda i nadkole lewy tyl mam do roboty szyber i sie zastanawiam czy calej nie dac zrobic an igle i miec z glowy