Mam zamiar po zimie troche obniżyć moje autko ale tylko troche więc myśle o montażu sportowych utwardzonych i krótszych sprężyn.Co byście mi poleecili ciekawego a co stanowczo odradzacie?
Jamex
- lepiej niż na seri (sztywność, trzymanie), dobra cena
- szybsze zuzycie amorów jak wiesz jak zostawiasz serie i gibanie przod tył na niektorych drogach (na takich pofalowanych )
Cześć:)
Jeżdze na H&R -35 i jeździ sie fajnie Napewno lepiej niż na seri, ale nie mam porównania np. do VOGTLAND, EIBACH itp.
Jamex to te z niższej półki, sam ich nie miałem to nie wiem, jak nie masz kasy pozostaje JAMEX lub używane jakieś. H&R to koszt conajmniej dwukrotnie większy od JAMEX :>
ja jeżdżę na koni + amorki na przód też koni, tył seria, fajnie się jeździ, na zakrętach(w miarę równych) jak przyklejony tyle że mój wydech i zderzak na progach wie co to zbliżenie
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
no dobra ale oprócz tego że fajnie wygląda na jamexach to dużo lepiej się jeździ? potrzebuję coś żeby fura była max sztywna.
kto mi powie jaka jest konkretnie różnica między jamex a koni albo H&R, dlaczego jedne są lepsze (które najlepsze??? )?