Jakis czas temu pisalem ze mam problem z kiero bo sie rusza dzisiaj probowalem dokrecic kierownice ale jest zakrecona na maksa czy moga byc luzy w kolumnie??? i czy mozna to w jakis sposób dokrecic czy trzeba cos wymienic jaka część z góry dzieki za pomoc!!
rozbierz wszystkie plasiki od dolu, poluz sie na glebe, a niech ktos rusza kierownica, wtedy zobaczysz gdzie masz luz, bo tak to mozna sie tylko domyslac.
ja miałem luz na maglownicy, jest tam taka śrubka, odkręciłem kontrę dokręciłem troszkę zakontrowałem i póki co jest gicior i niema luzów, (dodam ze kiedyś tu czytałem na forum ze to jest rozwiązanie na niedługi okres czasu)
Oj chyba zle zrozumiałem temat wiec sorki
trzeba wjechac na kanał, srubka jest skierowana do tyłu auta, kontra jest na jakis dupny klucz ja odkrecałem zabką a ta srubka jest na 14, jest w miejscu jak wchodzi kolumna kierownicza. pokreciłem ale mysle ze zrozumiałe
Ostatnio edytowano 2007-02-09, 16:26 przez merfi vtec, łącznie edytowano 1 raz
części tuningowe z USA D,B-series!! zawieszenia ES/sprzęgła/oświetlenie/felgi/rozporki/pierścienie/tłoki/panewki/uszczelki/doloty i wiele innych!!
Pomiary AFR, Gtech obd2/obd1/obd0 Modyfkacja i strojenie komputerów (ulica+hamownia) Crome Pro, Turboedit, Bre, Hondata ---------------
gg:175578, tel:500410476, www.merfiebay.com