Witam, mam pytanko do osób które mają coś takiego na budzikach z ED9, na allegro są dostępne za 75,00. w zestawie tym znajdują się dwie sztuki na obrotomierz i prędkościomierz, czy może ktoś ma takie i jak się prezentują(czy warto), i druga sprawa czy widział ktoś może jeszcze ramki na wkaźnik paliwa i temperatury oraz kontrolek.
Występuje w tych licznikach pewien mezalians bo gdyby były wszystkie ramki to musiały by być połączone ze sobą bo zegary są zbyt ciasno
Nawet nie wiedzialem, ze do ED9 sa aluramki, do solki to widzialem...Ogolnie to prezentuja sie fajnie(w moim drugim aucie mam takie cudo), mała rzecz, a cieszy
Są, są ale właśnie tylko dwie sztuki, w solce jest komplet i wyglada zajefajnie, ale jestem właśnie ciekaw jak wygląda to w gen.2
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
zamontowalem takie ramki do swojego mercedesa i niezle wygladaja zdecydowanie lepiej zzzz niz bezzz osobiscie polecam chociaz nie obylo sie bez malej przerobki
Dokładnie, nie uwzględniono kasownika kilometrów w ramce prędkościomierza, ale mały tuning: wiertarka i pilnik, i wygląda ja by tak miało być.
Całkiem niezłe, jeszcze do tego malnąłem blat na reda i tarcze indiglo.
giscrx napisał(a):Dokładnie, nie uwzględniono kasownika kilometrów w ramce prędkościomierza, ale mały tuning: wiertarka i pilnik, i wygląda ja by tak miało być. Całkiem niezłe, jeszcze do tego malnąłem blat na reda i tarcze indiglo.
oki, postaram się wrzucić zdjęcia w najbliższym czasie.
[ Dodano: Pią Mar 02, 2007 4:41 pm ] tylko miałem popaćkane ręce i wyszło to później, trzeba będzie rozbierać i przeczyścić