Walter napisał(a):4 tyś to dużo więc taniej zrobic to na miejscu w sprawdzonym warsztacie.
Razem z kolektorem? Ile będzie taniej? 500pln? 800pln?
Endrju napisał(a):Ten sportowy zamiennik kata z Supersprinta psu na budę jest potrzebny. Wystarczy kawałek rurki.

Nie prawda już na zdjęciach widać że to kupa jest, oczywiście na dokładnych zdjęciach.Walter napisał(a):w1c10 napisał(a):.. Megan Racing nie jest taki super jak wszyscy piszą :> Na pierwszy rzut oka wygląda rewelacyjnie, później widac jego wady przy montażu..
Ja mam Megan Racing od kolektora do końca zestaw Drift Spec, gdzie montaż zajął mi kwadrans, wszystko pasowało jak tralala a wygląd i wykonanie jest rewelacyjne. 
Dawca44 napisał(a):Witam, podepnę się pod temat. Mam jutro kupić rury na układ wydechowy, przelotowy. I są dostępne 48.30mm a następnie 60.30mm i jest to rozmiar zewnętrzny czyli wywnątrz mają one 45mm i 57mm... Które wybrać i czy te 60mm nie będą zbyt duę? Czym to może grozić? Proszę o rady, pozdrawiam.
mariusz123 napisał(a):musi byc cos zaraz za kolektorem bo bedzie pierdzic[jak merfi pisze] po puszczeniu gazu,
Koło 1000 taniej przy pożądnym kupnym kolektorze. nie wiem ile zarabiasz ale dla mnie to duża różnica.Endrju napisał(a):Walter napisał(a):4 tyś to dużo więc taniej zrobic to na miejscu w sprawdzonym warsztacie.
Razem z kolektorem? Ile będzie taniej? 500pln? 800pln?
Chodzi mi o to że jest bardzo niedokładnie wykonany a nie że nie pasuje.wojtek3miasto napisał(a):Walter napisał(a):Nie prawda już na zdjęciach widać że to kupa jest, oczywiście na dokładnych zdjęciach.w1c10 napisał(a):.. Megan Racing nie jest taki super jak wszyscy piszą :> Na pierwszy rzut oka wygląda rewelacyjnie, później widac jego wady przy montażu..
Walter jeśli Megan dla ciebie to kupa, to co nie jest kupą.Ja mam Megan Racing od kolektora do końca zestaw Drift Spec, gdzie montaż zajął mi kwadrans, wszystko pasowało jak tralala a wygląd i wykonanie jest rewelacyjne.
Dr_ napisał(a):ooo .. i jak Endrju ? Ładnie to brzmi? I ile kucy mozna sie spodziewać..
mariusz123 napisał(a):tak endrju,a calosc na przelocie??? i jaki rozmiar rur???chcial bym wiedziec???

Haro napisał(a):Supersprint to kupa. Malcolmie, najlepiej jakbyś zrobił wydech pod konkretne mody w silniku. Chyba, ze już masz namodzone, i wiele nie będziesz ruszał. Wtedy za kolektor np u Świątka płącisz 1300zł, z całym wydechem pewnie zgarną ze 2000 ale masz układ dobrany idealnie do Twojego silnika. Moze Quowax sprostuje, jeśli coś spierniczyłem w przekazie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości