mi niestety w czwartek nie pasuje bo na służbie jestem ale piąteczek jakby może dało się zmienić, to na bank bym był, może piątek ?? co
bo już tyle sie nie widziało że ulalala, tylko majsterka i mambusa czasami mijam gdzieś na światłach dajcie znać jak da sie przełożyć
ja mysle ze sie dostosuje.A po przejazdzce powiedzialem cos w tym stylu, ale nie do konca:)A gdzie bedzie ten spot, na tym duzym parkingu przed globusem??
Z tym ze pogoda jak na dzisiejsza chwile nie bardzo jest zeby stac na parkingu ! Moze macie jakis parking kryty ?? BigMar moze albo cos?? moze hale pod makro? sam nie wiem.
A co do weekendu to bawie sie z rodzina ale napewno cos zorganizuje zebysmy sie wszyscy SPOTkali.
Ostatnio edytowano 2007-02-22, 22:39 przez majster1010, łącznie edytowano 1 raz
no to jak, jutro wieczorem sie widzimy??bo chetnie bym sie przejechal ktoras del solka:)szkoda tylko ze taka pogoda nedzna, nie zobacze mozliwosci:/a moze pod leclerkiem,albo na okopowej jest parking kryty, tylko ze trzeba placic:/
mnie zasypało... i wogóle jest już -10 to troszke zazimno na spotkanko według mnie pozostaje poczekać aż się ociepli a już od niedzieli nadają koniec zimy