Witam wszystkich, mam małe pytanko. Gdzie dokładnie w CRXie 2gen znajduje się filtr paliwa i jak najłatwiej się do neigo dostaC?? Może temat był już poruszany na forum ale neistety nie mogę się go doszukać:/
dobra nie walcie z chłopakiew w hu.ja , musisz po pierwsze podnieść maske i jest na ścianie grodziowej po lewej str taka mniejsza czarna pucha dochodzą do niej dwa grube przewody pakliwowe, cieżko nie zauważyć
Jak tak dalej pojdzie to bedziemy mieli niedlugo tematy jak odkrecic kolo bo nie znalazlem... Trochę powagi. Nasze archiwumnaprawde jest bogate w tego typu informacje...
szumal dobrze pisze, bo takie spamowanie bez celu jest wnerwiajace i to zaraz po ortografii albo nawet przed!! przeciez jest OPCJA SZUKAJ!! no ja pierdziu .. moze na poczatek niech tacy ludzei kupia sobie ksiazke "mam samochod" albo cos?! a moze trzeba na nowo wydac slawna serie z tytulu Jeżdze samochodem XXX!!
no i moze faktycznie filtr paliwa podpina sie w miejsce gdzie powinien byc filtr olejowy, w tych czasach wszystko jest mozliwe
No dzięki chłopaki> całe szczęście, że wczesniej sam go znalazłem bo bym się ładnie naszukał z pomocą co niektórych. Lepiej już się o nic nie pytam, bo widzę, że i tak nie ma sensu
jest sens jak zadaje sie sensowne pytania. po to jest archiwum ze jak ktos juz przed Tobą pytal o to samo to mozna znależć odpowiedz bez zakladania nowego tematu.