Cześć. Za niedługo będę robił sobie remoncik dołu auta i prawdopodobnie zrobie sobie płyte pod silnik. O zaletach jako jako nie będę wspominał bo chyba kazdy zna. Wad nie ma. Chciałbym się tu zapytać czy ktoś chciałby taką płytę zakupić ( jesli nie trafiłem z działem to proszę o przebaczenie i przeniesienie ). Płytę będę robił z alu, będzie miała otwory na odpływ wody i wszystkie zakrzywienia. Pracuję w odlewni metalu więc materiał mam w zasadzie po cenach hurtowych. Jak nikt nie bedzie chciał to sie oczywiście nie obrażę, ale chciałbym znać Wasze zdanie dokąd płyta ma sięgać i jakieś wskazówki, które moga sie przydać. Pozdrawiam
Nie powiedziałem, ze ta płyta będzie szczelna w h... Będzie miała dziurki, i nie będzie wpasowana idealnie co do milimetra.
W KJS'ach nie, raczej imprezy torowe, ale mieszkamy w Polsce i nawet Fabią taty udało mi sie przedziurawić srodkowy tłumik na naszych polskich "drogach".
Szczelna nieszczelna; Przyjdzie ci jechać w korku ( lub po prostu w duzym ruchu ) w wysokich temperaturach to tylko modły odprawiać żeby wskazówka od temperatury nie zaczęła sie zbliżać do czerwonego pola . Myslisz ze ci kilka dziur zapewni odpowiedni przepływ powietrza, nie byłbym tego taki pewien.
Piszę to z doświadczenia co prawda nie w hondzie ale w innych samochodach. pozdr
No cóż, tu już może zadziałać twoja inwencja.
Kombinuj, kombinuj
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.