który del sol?
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

Lukas_H
Forumowicz

który del sol?

przez Lukas_H » 2007-03-01, 21:53

PielQ
Forumowicz

przez PielQ » 2007-03-01, 22:34

Nr.1 pojawia się co jakiś czas na allegro. Jego ostatnia cena to 10500zł
Nr.2 to auto też już stoi jakiś czas(stosunkowo krótko). Czy to auto nie pojawiło się już na forum?

maka178
Forumowicz

przez maka178 » 2007-03-01, 23:29

Nr.3 widziałem na giełdzie w mysłowicach ale niestety nie miałem okazji oglądnąć jej od środka ponieważ nikogo nie było kto mógłby mi ją otworzyć :nieok: Pisze przebieg 46kkm zdziwiło mnie to bardzo ale od razu zobaczyłem że jest kręcona. myśle że faktyczny przebieg to jakieś 146kkm stwierdziłem to po kierownicy która jest poprostu już mocniej zdarta i na 46kkm to ona nie wygląda. Co do stanu blacharki to niewiele powiem bo szczerze nie przyglądałem się jej za bardzo chociaż zobaczyłem małe ognisko rudej na dachu przy tylnym słupku (takie 1x1cm). jeszcze ma szybę tylną oklejoną okropną :blee: czerwoną folią :nieok: wygląda to na jakiś wiejski tuning i bardzo przeszkadzało mi gdy chciałem zajrzeć do niej do środka i ocenić stan tapicerki i nieudało mi się tego zrobić bo w tym czerwonym świetle nic nie widziałem :szok:
jeśli poważnie o niej myślisz to powinieneś ją najpierw oglądnać do mysłowic nie masz za daleko z tym że niewiem czy będzie tam jeszcze stała bo ostatni raz na giełdzie byłem 2 tygodnie temu :) ale może się wybiore w tę niedziele ;)
pozdrawiam