dzis wyladowalo ono u mnie na aucie.. w momencie kupna sprzedawca mowil ze to -40mm..
czy to wyglada na -40mm? mnie sie wydaje ze jakos nizej lezy?

A czy tobie tez praktycznie nie amortyzuje? Bo nie wiem czy mam po prostu zajechane amory czy tez po prosu taka zawiecha juz nie da rady amortyzowac... Bo jest twarda jak kamien i troche juz mam dosc tego trzesienia całą budą na najmniejszych dziurkach... Jedyne co dobre to wyglad 

Ale to nie było najgorsze. Najgorsze było to ze nagle na drodze pojawił sie kot a raczej to co z niego zostało i jaki odruch...? Miedzy koła
I skonczyło sie na tym ze resztki tego kotka z całym impetem przywitały sie z moim tłumikiem ktory wisiał pare cm nad ziemia 

Pat-106 napisał(a):a dziurach podobnie jak na serii trzesie
Pat-106 napisał(a):dupa cos za nisko lezy.
Ja tez mam glebe ale tył jest zauwazalnie wyzszy niz tył...
,słabe amorki do tego niewłasciwe et i efekt jest taki ze zawieszenie jest niby twarde jak kamien ale to tylko wrazenie, przewaznie problemy z przodem, nie da sie jezdzić, czesto dobija, wina amorówlukas.elk napisał(a):A czy tobie tez praktycznie nie amortyzuje? Bo nie wiem czy mam po prostu zajechane amory czy tez po prosu taka zawiecha juz nie da rady amortyzowac

masz amory domyslam sie koni sport short a ze az tak nisko to wina springów,do tych amorków najwyzszy nastaw to -35,bo są krutsze,ty masz jak widać cos pod-50 , wszystko od sprezyn zalezy, twoje sprezynki by tak samo posadziły auto w zestawie z seryjnymi amorami tyle ze nie dało by sie jezdzićPat-106 napisał(a):u mnie jest sztywniej niz na serii, ale nie to zeby mi zeby wypadaly jest ok, ale [płatna kobieta] czemu tak nisko.. przestrzen od tylnego tlumika to cale 5cm.. :/
tak sie dzieje gdyz sportowy sprezyna/amor jest taki sam ee8/ed9, ee8 ma ciezszy przód i poprostu nizej lezy na takim samym zawiasie(kwestia springów). Pozdrawiam...lukas.elk napisał(a):No właśnie jakos dziwnie to wyglada. A czy sprezyny i amory do tylu i przodu sa takie same? Bo to wyglada jakbys zamienil przod z tyłem Ja tez mam glebe ale tył jest zauwazalnie wyzszy niz tył...

konik napisał(a):słabe amorki do tego niewłasciwe et i efekt jest taki ze zawieszenie jest niby twarde jak kamien ale to tylko wrazenie, przewaznie problemy z przodem, nie da sie jezdzić, czesto dobija, wina amorów
Haro napisał(a): A tak BTW kupiłem do EE8 springi Jamex'a -60, efekt będzie podobny jak na zdjęciach tutaj ?
Mam tylko nadzieje ze nie kupiłes samych springów bez short amorków

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości