1--auto stalo rok w garazu i teraz jak jechalem to czuc lekkie wibracje na kierownicy tak mniej wiecej od 60 km/h do 140 km/h pozniej to znika dodam ze hamulce idealne bo jak hamuje to przestaje bic i jest idealnie , ja stawiam albo na opony moze ze za dlugo stalo auto w jednym miejscu albo zle wywazone kola ale to sie okaze jutro po zmianie kol,a jesli nie pomoze to co to bedzie oznaczyc ???
2--na masce sa odpryski z kamieni,gostek mieszkal chyba w jakims kamienistym miejscu bo jest tego troszke i trzeba bedzie cos z tym zrobic i z tad moje pytanko czy da sie usunac te odpryski bez lakierowania maski,cz lakierowanie to jedyne wyjscie ???
3--mam takie wrazenie (napewno mi sie zdaje bo jestem uczulony na tym punkcje
) ze jak tyl mi wpada w lekka dziure to ucieka blyskawicznie na boki,to znaczy lewe kolo wpadnie to tyl max na prawo i odwrotnie,tak nie wiem jak to opisac jak by na kolkach drewnianych siedzial zamiast amorkow,jest takie zachowanie mozliwe tak jakby niestabilny byl czy cos sam juz nie wiem co mam sprawdzic,nic nie puka wszystko idealne ale jakos nie daje mi to spkoju.
z gory dzieki za wszytkie odpowiedzi na moje 3 meczace pytanka