rozebrałem Hondę CRX 91 zrobiłem co należy i składam je od nowa , wymieniłem całą instalację ele. po włożeniu silnika ( nie jeździłem jeszcze bo auto stoi bez zawieszenia ,sprawdziłem tylko motor)odcina mi paliwo przy 4000 czy auto musi ruszyć lub komputer ma otrzymać jakieś dane od toczących się kół aby dał się wyżej kręcić ??
Dzięki panowie - wczoraj siedziałem i zawiecha już jest założona parę pierduł jeszcze i wyjadę to może temat się wyjaśni (kurcze siedzę jak na szpilkach czy coś się nie spieprzyło ??) , wszystkie płyny są tylko nie do końca rozumię tą procedurę startu ? czy to jest jakiś tryb awaryjny ??
Witam z tego co wiem to procedura startu to takie cos co samo ustawia obroty do jak najlepszego startu samochodu? Jezeli tak to czy na seryjnym ECU da sie to jakos programowac bo troche nie lapie czy trzeba cos dolutowac ? prosze o dokladniejsze info
JA tez tak ostatnio mialem ... po zrobieniu 200 km na trasie odcinka ustawila sie na 7200 ... silnik potrzebowal zeby sie namyslec jakies 4km ostrej piz.dy zeby wgrac mape jaka nalezy