Haro napisał(a):bo tylko on umiał odkręcić koło pasowe przy wymianie rozrządu
ja to sam odkręciłem chociaż nigdy sie z tym nie bawiłem hehahah. co do sprężyn to co za różnica jak dasz pierścień ?? może źle pisze bo nie widze za bardzo tego ale nie rozumiem tego... nawet jeśli to jeden zwój to około 2-3cm wiec nie wiele pójdzie w dół i jeszcze jedno gdzie kupiłeś sprężynki i za ile ??

M!R@S napisał(a):......
co do sprężyn to co za różnica jak dasz pierścień ?? może źle pisze bo nie widze za bardzo tego ale nie rozumiem tego... nawet jeśli to jeden zwój to około 2-3cm wiec nie wiele pójdzie w dół i jeszcze jedno gdzie kupiłeś sprężynki i za ile ??

konik napisał(a):masz pierscien załozony na odwrót poprostu... to aluminium na czym lezy springna amorze jest zawleczka i o nią sie opiera ten pierscien, po obadaniu zobaczysz ze wyciecie w pierscieniu na zawleczke masz u góry, nie pod zawleczką tylko od strony sprezyny, łatwiej juz nie umie tego wytłumaczyć sory
moneta orzeł reszka masz połozoną monete na reszke, przełuz na orła... nie wyrabiam juz ty z wami 

jak wyjmiesz pierscien powtarzam setny raz bedziesz widział w nim wciecie na zawleczke, koniec ot

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość