miliony godzin w to wymiatalem

miliony godzin w to wymiatalem

ja potem juz doszedlem do takiej wprawy ze wiedzialem na ktorej dyskietce jakie sa postacE:P i kolegom dawalem wybierac tylko takie zeby nie bylo trzeba zmieniac dysku

crxmen napisał(a):jaki mieliscie komputer w domu bo ja mialem "atari" i zawsze z kumplami sie sprzeczalismy ktory lepszy atari czy commodore,pamietam jak kusilem starych chyba pol roku zeby mi kupili komputer co na tamte czasy bylo czyms niesamowitym
atari.. atari.. heh i magnetofon na poczatku bez turbo.. i pomyslec ze teraz sie czlowek wkurza ze sprzet wolny.. a wtedy sie na gre czekalo kilkaset obrotow.. a krew zalewala jak na przedostatnim wyskakiwal "error"..![]()
i bylo lepiej niz w commodore bo nie trzeba bylo glowicy ustawiac,i gra "river raid" samolocik nad rzeka
eeehh ale czasy

dyskietki to trzeba było przekładać w mortalu2 który był na 4 dyskach
, jedynka była na trzech i był w miarę spokój jak już się załadowała gierka
. Najlepsze było w dwójce fatality pamiętam
włóż dys 4 włóż dysk 3 obciął łeb i włuz dysk 2 i 3:D AMIGA pierwszy komp co za czasy chyba pierwszy miałem wśród znajomych.. podziwiali grafike a w takie klasyki jak cannon folder, lemingi,lotusII czy desert strike chętnie bym dla przypomnienia dzis popykał
jeszcze franko było dobre... Dzisiejsze gry to nie to samo.... ta maszyna miała dusze
albo ja sie starzeje
pozdrawiamkonik napisał(a):MIGA pierwszy komp co za czasy chyba pierwszy miałem wśród znajomych.. podziwiali grafike a w takie klasyki jak cannon folder, lemingi,lotusII czy desert strike chętnie bym dla przypomnienia dzis popykałjeszcze franko było dobre... Dzisiejsze gry to nie to samo.... ta maszyna miała dusze
albo ja sie starzeje
pozdrawiam
a tu znalazlem stronke gdzie mozna pograc na grach z salonow gier
tam tez przepuscilem fortune
heh chyba nie folder
Desert Strike tez trzepałem godzinami ! Franko to juz byl Hardcore na maxa...Lemingi wypas byl po maxie .... kiedys probowałem wracać do starych gier i powiem wam ze one miały swoj czas i strasznie krecily za swoich dobrych chwil teraz juz nie sprawiaja tego zadania przy obecnych grach... lepiej dobrze je pamietac i nie wracac.. chyba ze chcecie sie rozczarowac... 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość