Propozycja na kolejny zlot ceerek w okolicach Bydgoszczy
a tutaj rozmawiamy sobie na temat wszelkich spotkań, spotów, zlotów.

Zlot koło Koronowa

Jestem za
26
100%
Dla mnie beznadzieja
0
Brak głosów

Liczba głosów : 26
*KOZI*
Forumowicz

przez *KOZI* » 2007-03-20, 00:48

Odnośnie wynajęcia kartodromu podobno ni ejest już tak wcale kolorowo bo ostatnio niechca wynajmować pozatym kartodrom jest ok 40km od tegomiejsca - nie wiem czy chciałoby się wszystkim jechac i czy nie byłoby to zbyt nudne...
Chyba ciekawsza bedzi eopcja wyścigów na pasie...
Jednak, żeby zrobić to oficjalnie to podejrzewam bedzie problem - jest to normalna publiczna droga i u nas raczej cięzko się dogadac z kimkolwiek w tej kwestii... Inna sprawa, z emoże nikt jeszcze nigdy nie próbował :nieok:
Jednak bardzo często z powodzeniem odbywają się tam zloty wielu marek i raczej ni ema większych problemów z policją - jest duży parking na którym możn alegalnie stac a co chwilę się ścigać...
Tuż obok jest cała infrastruktura turystyczna - wyżej wymieniony ośrodek wypoczynkowy, jezioro itp. - miejsce na zlot wręcz idealne - szcególnie, że w rejonie północnym praktycznie nie ma zlotów crxów więc warto by spróbować..
vtec...:)

Malcolm Feth
Administrator

Samochód: Honda Civic Type-R

przez Malcolm Feth » 2007-03-20, 00:55

*KOZI*, 40km to nie wiele
a jazda w kolumnie to tylko przyjemnosc...

Davids
Forumowicz

przez Davids » 2007-03-21, 23:24

Miejsce super, jak dla mnie to zdecydowanie tor - jest duzo efektowniejszy niż 1/4 (przynajmniej dla mnie)

ale nie wiem czy nie warto pomysleć o tym za rok
HONDA ZBLIŻA - podaj dalej !!!

Snyka
Moderator

przez Snyka » 2007-03-21, 23:47

Problem w tym ze na tor bedziemy wjezdzali po kolei i jest to troche monotonne nie kazdemu moze sie spodobac :) Osobiscie mysle ze mozna to rozwiazac w inny sposob wjezdzajac na tro po kilka ceerek i puszczajac pojedynczo co 20 20-30 sek nastepna...tor mozna pokonac w okolo 60 sek...

fnm
Forumowicz

przez fnm » 2007-03-27, 00:17

W sumie to jeszcze nie mam CRX`a, ale się zamierzam .. A co do zlotu to blisko Koronowa macie kilka ośrodków nad zalewem ... Jak będziecie chcieli mogę popytać się o cenny noclegów (grupowych) ... Naprawdę fajnie tam jest jak ktoś jeszcze nie był, ostatnio nawet przyjeżdża taka fajna CRX'a daje bardzo radę na 1/4 ;] Więc jak macie jakieś pytania dotyczące pasa, policji, noclegu itp. piszcie :)
pozdro :rotfl:

Roman
Forumowicz

przez Roman » 2007-03-27, 09:33

Ja bym był za torem. Myślę że łatwiej bedzie go załatwić, a wyścigi są prawie na każdym zlocie. Na torze byłem tylko raz w Kielcach. Przejazd 30 samochodów przez tor to raptem 2 godziny czasu, a myślę że będzie można na nim w miarę bezpiecznnie sprawdzić umiejetnosci.
Bardzo lubię swe koreańskie auto ze stajni Calibry.

Poprzednia strona