Ale ja kupiłem juz zrobiony. Ale widac ze był klepany bo który nie był 
mike napisał(a):proponował bym pojechac do zakładu co robia zbieznosc obu ośi, i wtedy powinni ci powiedzieć o ile masz auto przestawione, wnioskuje po tym ze kiedys robiłem zbieznosc i dali mi wydruk ile jest przestawione ile ma byc w normie itd
lukas.elk napisał(a):Chodzi ci o mój? Bo mój był bity w tył właśnie ale mechanik powiedzial ze raczej dawno temu i dobrze zrobione a przod tez wlasnie w ten róg od pasażera i mam tam tak żałośnie pospawane i nawet ktos sie nie pofatygował lakieru położyć tylko walnął podkładem albo i nawet bez. I powiem ci ze niby odwalona fuszerka i bede to poprawiał chyba ale auto jezdzi prosto. Jest coprawda baaaardzo niestabilne na koleinach przy wyprzedzaniu ale to raczej wina felg. Tak samo przy hamowaniu. Ale na dobrej drodze jest ok. Poza tym jesli znosi ci go przy takim ostrym starcie 1-2-3 to moze po prostu nie masz trakcji, opony kiepsko trzymaja czy cos. Moze o po prostu ci sie auto slizga?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości