male sprostowanie. przy awarii sondy lambda honda nie palila wiecej. zapytalam chlopaka dokladnej to powiedzial ze nie zauwazyl roznicy w spalaniu palila duzo wiecej kiedy indziej (kiedy komputer wszedl w tryb awaryjny z jakiegos niewiadomego powodu)
:/ No to dziwne ze nie paliła wiecej. A komputer wchodzi w tryb awaryjny jak ma jakis powazyn blad a przy walnietej sondzie i wykryciu tego chyba powinien wejsc w tryb awaryjny a wtedy leci tylko z map....
Jeśli ci pomogłem kliknij "pomógł" pod moim postem. --
Sprzedam:
-przepustnica ED9 (czujnik polozenia nietkniety)
-alternator do D16Z6/Civic 5 gen
Ja miałem sonde Walker i walnela po 1,5 roku. Stwierdzilem ze nie oplaca sie pakowac kasy w japonska sonde i kupilem uniwersalna za 56zl. Na razie dziala a nawet jak za pol roku sie popsuje to nie bedzie szkoda na druga.
Tak jak napisala Gema, nie bylo wzrostu spalania przy uszkodzonej sondzie.
Ja mam sonde Walkera i nie narzekam, chociaż przed wymiana kolektora palil mniej.
Albo moc albo osczednosc.
części tuningowe z USA D,B-series!! zawieszenia ES/sprzęgła/oświetlenie/felgi/rozporki/pierścienie/tłoki/panewki/uszczelki/doloty i wiele innych!!
Pomiary AFR, Gtech obd2/obd1/obd0 Modyfkacja i strojenie komputerów (ulica+hamownia) Crome Pro, Turboedit, Bre, Hondata ---------------
gg:175578, tel:500410476, www.merfiebay.com