Czy ktoś korzystał z uslug serwisu SOLOKAR?? (Szczecin)
Wszystkie sprawy techniczne dotyczące naszych kochanych ceerek.

zelgel
Forumowicz

Czy ktoś korzystał z uslug serwisu SOLOKAR?? (Szczecin)

przez zelgel » 2007-04-01, 23:19

Witam
Ostatnio rozmawialem z panem z tego warsztatu i maja dosc dobre ceny. Chce wymienic rozrzad, wyregulowac zaworki i wymienic plyn hamulcowy. Jezeli chodzi o rozrzad to jest to dosc powazna sprawa i czy ktos z Was moze mi cos na temat tego warsztatu powiedziec, czy moge tam bez obaw oddac auto?? Chyba ze mozecie polecic jakis inny warsztat. Strona internetowa tego warsztatu to www.solokar.pl. Prosze o odpowiedzi bo jest to dosc pilna sprawa. Dzieki pozdrawiam ;)

kakaaa
Forumowicz

przez kakaaa » 2007-04-01, 23:50

możesz śmiało dać do Wojtka z SOLOKARu. To chyba najbardziej obeznana osoba jeśli chodzi o Hondy w Szczecinie (mająca porządny zakład) ceny ok wszystko w 100%. Diagnoza odbywa się na zasadzie: otwiera maske mowi co do zrobienia, potem podłącza komputer i okazuje sie ze jego diagnoza była w 100% prawidłowa (ja tak miałem z aparatem zapłonowy, wywalił engine cheeck i przed sprawdzeniem wiedzial co jest) także jeśli o mnie chodzi polecam w 100%!!
HONDA POWER!!!

zelgel
Forumowicz

przez zelgel » 2007-04-02, 18:07

dziekuje bardzo za odpowiedz ;) jakos na dniach bede dzwonil i umawial sie z nim na remoncik ceerki. pozdrawiam :D