(waga robi swoje
pozdr.wielki napisał(a):wita znam goscia co ma w civicu 91 rocznik 1.6 sohc czyli 110 km ma zrobiony wydech dolot (wlasnej konstrukcji)i caly odelzony (ze wszystkiego!) i objezdza nawet i-vt moze nie w 100% zdrowe ale daje rade teraz na modlinie mial chyba et 15.45... wiec jak sie umie i chce to mozna(waga robi swoje
pozdr.
W/g mnie V-TEC to V-TEC!! Gdyby mial byc gorszy od zwyklego DOHC to po co przeplacac?? :?: Logiczne ze bedzie zawsze lepszy!!
Tak bo pewnie zaden z nich nie umial jezdzic tak do konca na cwiartke.... A im slabsze auto tym latwiej sie nauczyc......pewnie o tym wiesz ale strzal ze sprzegla przy odcieciu to chyba nie jest za dobre rozwiazanie..tak mnie sie wydaje - moge sie myslic. Mysle ze ed9 dobrze sie rusze z 5-6 tys puszczajac sprzeglo tak aby kola byly naprawde na granicy poslizgu ale trzymaly przyczepnosc.....trzeba miec duuuuza wprawe zeby wykrecic dobry czas z kims kto juz tak kilka lat sie sciga. I nie mow mi ze potrafi sie tego ktos nauczyc za drugim razem kiedy wsiada do jakiegos samochodu. Moze wtedy i pali sie sprzeglo itd ale przynajmniej moc nie zostaje razem z gumą na asfalcie ale ciągnie auto.I to mają być umiejętności??
Davids napisał(a):a powiedz czemu ten chłopek co jeździ supra 950KM nie jeździ rewelacyjnie tylko zwala na to ze pogoda zła opony nie takie itp :?: :> wg mnie brakm mu umiejętności :!:

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości