CRX_fan napisał(a):Haro napisał(a): Jest jeszcze jakaś firma, co robi zielone filtry, stosowane w Hondach na rynek Japonski, też podobno sa całkiem całkiem.
Obrazek
Do kupienia tutaj !
Właśnie o ten mi chodziło.

CRX_fan napisał(a):Haro napisał(a): Jest jeszcze jakaś firma, co robi zielone filtry, stosowane w Hondach na rynek Japonski, też podobno sa całkiem całkiem.
Obrazek
Do kupienia tutaj !

Iron man napisał(a):Mogę się założyć, że tak naprawdę to pomimo że polecacie jakieśtam manny, knechty, zielone cudaki tylko dlatego że pewnie sami na nich jeździcie, a niczego innego nie próbowaliście. A jak próbowaliście to żadnej różnicy pomiędzy innymi nie było niezależnie od tego czy załozylibyście Filtrona czy np Manna. Bo i jaka ma być ta różnica? Że coś jest droższe albo zagraniczne to nie znaczy że zaraz jest dobre/lepsze.
Proszę niech ktoś mi opisze jego negatywne doświadczenia związane ze stosowaniem jakiegokolwiek filtra oleju jakiejkolwiek firmy
A ja jak najbardziej polecam naszego, POLSKIEGO FILTRONA, śmigam na nim i wsio ok 
Zakri napisał(a):filtrona to do malucha mozesz sobie montowac.
),
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość