Tak jak w temacie mam pytanie czy ktos z Was widzial tego Rexa?? W jakim jest stanie i co moze byc przyczyna tych stukow w silniku?? Jaki moze byc koszt naprawy tego?? Moze to furka kogos z forum?? Bo nie wiem czy bedzie mi sie oplacalo jechac ogladac ta honde, bo mam jakies 250km do tego miejsca. Bo cena jest calkiem przyzwoita. Prosze o info i z gory dzieki
Kurcze a nie chodzi mi o czesci, tylko zeby ona byla zdatna do jazdy... Jak myslicie po naprawie tego stukania dalo by rade jeszcze ta Honda posmigac??
a ja bym wziol za 3tys,jak bym potrzebowal...jak buda jest w dobrym stanie,to silnik to nie problem,MOIM ZDNAIEM NAJWAZNIEJSZA JEST BUDA...bo silnik mozna zmienic a spawana dziurawa bude to ja bym nie chcial,,,MOJA RADA szukaj dobrej budy a nie dobrego silnika,,,,,,spytaj goscia czy ona wogole jezdzi,jak jeszcz etak to moze straty nie beda tak duze jak myslisz!!!!!
Dzwonilem do goscia chyba wczoraj i sie pytalem co jest nie tak , on stwierdzil ze tylko panewka stuka, a gdy sie zapytalem czy da rade nim zrobic jakies 250km to stwierdzil ze ta honda na lawete to wjedzie, wiec odpuscilem Dzieki za rady i pozdrawiam