ostatnio objechalem mazde 323 coupe nie wiem z jakim silnikiem ale koles byl tak zdesperowany zeby mnie dogonic ze wyprzedzal poboczem
Doradztwo finansowo-ubezpieczeniowe GRUPY I N G : kom. 509-358-318 -Fundusz Inwestycyjny
-Kredyty Hipoteczne
-II OFE
-III-nieobowiazkowy
-Ubezpieczenia Grupowe
-Ubezpieczenia na Życie
mnei chcia koleś na tr4asie obejchać nową e klaską E270 CDI diesel i nie dsał rady a miałem jeszcze pasażera i to było przed modami na mojej czystej serii:D z 3.2 to nie wiem ale jak masz vteca to stawiam [pol na pół zalezy jak t jeździsz i jak ten opd e klasy
eee tam jakis marny merol 270. audi 2,5 tdi 150km ' 98 tez dostalo od mojej seryjnej ed9 ( dwie sztuki sedan i kombi ) merol to jeszcze wiecej zelastwa wiec stawiam ze dasz rade vitkiem bez problemu
merol 270 cdi ma 177KM i vmax 230km/h to troche wiecej jak ed9 i odstał na trasie wiec czy ja wiem czy taki marny ?? a 320 cdi to juz zapierdzielają. a te wszystkie audi i Vw 2.5 TDI to straszne muły to wogle nie jedzie
Haro napisał(a):No jeszcze chce sie spróbować z nową E klasą 3.2 Dizel tylko nie wiem czy to jest TDi czy z common rail'em. Na razie na nic innego sie nie zanosi
Jeżeli ogarniasz auto i kierowca Merca również ogarnia swoje to może być ciekawa przejażdżka.Wszystkie Diesle Merca teraz to Common Raile a 3.2 CDI ma coś miedzy 6.5 a 7 sek do paczki ale momentu pewnie ma grubo ponad 400NM także musisz sie mocno skupić.Chwalić się kilami a nie pytać i gdybać co szybsze bo to temat rzeka Powtarzam to któryś raz auto autu nierówne Astra gsi 150KM jedna objedzie ee8 a inna dostanie łomot mówie tutaj o seryjnych autach.B dużo zależy od szoferów.
Poza tym jak dla mnie ustawki to jest duży fun, nawet jak dostaniesz po gaciach. Zresztą tak jak osoba wyżej pisze: nie pytać. Bo ja to rozumiem tak, że jak auto jest mocniejsze, to nie chcecie stawać, a jak słabsze, to jak najbardziej się ustawicie. Fajnie jest wygrywać, ale czasem trzeba też umieć z klasą przegrać, to tylko zabawa, chyba że ktoś ściga się o złote kapcie
pst pst pst
Przeczytanie tego idiotycznego podpisu zajmie tyle samo co kliknięcie w Pajacyka