odkleiła mi sie naklejka i niewiem , w aku jest oczko i pamietam ze jak jest zielone to aku naładowany, jak rozładowany to chyba jest białe a teraz mam czerwone i co to oznacza??
są różnice między akumulatorami, u mnie jest zielone, czerwone i bardziej czerwone(większa powierzchnia się świeci).
jakiej firmy masz ten aku?
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
zobacz ile masz elektrolitu a jak masz malo to dolej wody destylowanej albo zwyklej "deszczowki".a na ta kontrolke nie patrz bo po jakims czasie ona przestaje dzialac.ja w straym akumie mam zielona kontrolke ze niby jest naladowany a nawet zarowka sie nie zaswieca.pozdro
Też z aku Qanda
odpowiednio:
change;
charge;
ok.
tłumaczyć chyba nie muszę
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.