Czarny Del Sol VTI ze Śląska
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

wOOx
Forumowicz

Czarny Del Sol VTI ze Śląska

przez wOOx » 2007-04-22, 23:30

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2608463
bez zdjec co prawda ale byłem i widziałem w Suszcu niedaleko Żor. W skrócie opisze Wam co widziałem. Przebieg 154tkm mozliwe ale pare lat temu chyba ;) 4 włascieli w DE.

Blacha-Wszechobecna rdza:
1. Standardowo oba nadkola mocno.
2. nadkola przednie rowniez przy krawedzi z drzwiami
3. Prawe drzwi od spodu na rantach
4. Na progach sa załozone masywne dokładki które jak sie przyjrzec skrywaja całe zgnite progi
5. maska to jest tragedia poprostu nie nadaje sie do ncizego pzoa malowaniem choc skłaniałbym sie do nowej
6. przy wlewie paliwa
7. Przy szybie na rogu nad głowa kierowcy ostra rdza słupka

Środek - Przetarte fotele
Bagaznik wycieta dziura na głosnik basowy teraz widac przez nia dojazdówke

Silnik:
1. rozpórka z civica VTI to jedyny plus chyba jakiego sie dopatrzyłem :)
2. Leje kure...o mocno z vteca i po prawej stronie silnika cały dół mokry przy misce dosłownie jakby zamoczyc cały silnik w oleju
3. wszech obecna rdza blachy nie widac zeby cos było spawane co prawda ALE REFLEKTORY I MIGACE widac ze prawie nowe a nie z 92 roku;)
4. brak zbiorniczka wyrownawczgo pwietrza w zderzaku co po przygladnieciu sie od spodu wygladało mi na bum bo został on wyrwany z kawałkiem plastiku co widac od dołu.
5. Pod odkreceniu korka silnik ma mocne przedmuchy i pryska olejem wedle uznania co kto lubi:)

Sport zawias jakiś tam koła brzydkie 15 tki z łysymi oponami w briefie widac ze był an oryginalnych 14 tkach ale sie zagubiły.

Jazda próbna:
1. W srodku wszystko skrzypi ja rozumiem stare auto bo to rocznik mojej prelude 4 gen ale nie az tak!
2. nie sciaga przy hamowaniu co prawda ale ABS działa sobie tak jak chce ;)
3. vtec włacza sie od 4500 nie mam omamów jezdziłem juz niejednym vti:] i praktycznie nie czuje zeby cos sie działo ani tez nie ma kopa charakterystycznego takiego jak np w EG2 Bazy albo srebrnego EG2 Mreniasa

Przedni spojler(dokładka)złamany podczas zjazdu z lawety.
Brak jakichkolwiek dokumentów na przebieg serwisowanie itd, 2 kluczyki, cena 14400,hmm do negocjacji na 13800 nic niżej bo sprzedajacy choc urpzejmy nieugiety i mów ize zapłaciłza nie 3100 euro i musi cos na nim zarobic. Czy warto ocencie sami ja nie polecam bo wyglada na czarna dziure. Mam nadzieje ze pomoge tym ktorzy byli zainteresowani ogledzinami a nie maja do niego blisko. Pozdro.