(( najlepiej wyslijcie mi na maila jakies info!! BLAGAM (i najlepiej jaka jest mniejwiecej cena tej uciechy?) Bacaziom18@wp.pl dziekowa!!
(( najlepiej wyslijcie mi na maila jakies info!! BLAGAM (i najlepiej jaka jest mniejwiecej cena tej uciechy?) Bacaziom18@wp.pl dziekowa!!

rudzinski napisał(a):ja rowniez zapraszam do PromotoR'a![]()
mysle ze bedziesz zadowolony. moze najtaniej nie jest ale wyniko to z faktu ze WSZYSTKO masz zrobione na NOWYCH elementach![]()
w dziale racing mozesz zobaczyc jakie samochody od nas jezdza i jakie sa ich wyniki
Gms zakuwa silniki używanymi częściami
Jak ktoś piszczy przy cenie soft turbo na nowych częściach to ma propozycję że jest opcja na używanych wtryskach czy regenerowanej turbinie
To jest elastyczność dostosowana do potrzeb klienta. Wydechu używanego ci nie wstawią jak i dolotu z używanej kwasówki nie będzie. IC z diesla przy mocach softa spokojnie uradzi
Nie twierdzę że Promotor to lepsze czy gorsze zło - poprostu patrząc na budżet i wybierając softa nie oczekuję że zrobię 12stkę
czy bedę lepszy od 300 czy 700 konnych aut z Promotora
Wszystko kwestią kasy. O wiele łatwiej i fajniej jest mieć wszystko nowe... pytanie Bartek czy nas na to stać 
SzymekCRX napisał(a):rudzinski napisał(a):dla tego kazdy ma prawo wyboru
jednych stac n gms innych na promotor'a
troche dziwnie to zabrzmialo

Michale nie sadzilem ze akurat z Twojej strony moge pasc takie glupie przytyki....Hteb napisał(a):No niestety nie wszystkich stać na tyle na ile Bartka.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości