No pewnikiem mają je w ASO i pewnie za pareset złotych. Najłatwiej na allegro na aukcjach typu "lewa klamka do del sol (i wszystkie inne części)" - naprzywozili sporo rozbitków z Angli, nie powinno być problemu.
najpiekniejsza muzyka: b16a2 w 5500-8200 rpm, i to x2 ]:->
rozumiem, poszukam. interesuja mnie te steleze glownie
[ Dodano: Czw Kwi 05, 2007 12:17 am ] byłem dzis w aso, 750zł za 2 ramki zaspiewali ;/ Czy da sie cos takiego zrobic samemu ? Czy ktos kiedys montowal glosniki z tylu w solce ktora seryjnie ich nie posiadala !? Jesli tak to jak to zrobic ?
[ Dodano: Czw Kwi 05, 2007 12:24 am ] byłem dzis w aso, 750zł za 2 ramki zaspiewali ;/ Czy da sie cos takiego zrobic samemu ? Czy ktos kiedys montowal glosniki z tylu w solce ktora seryjnie ich nie posiadala !? Jesli tak to jak to zrobic ?
zapytaj uzytkownika martiii on ma napewno z tyłu u siebie w solce głosniki. tłumaczył mi kiedys ze wejda tylko 135mm czy cos koło tego. tez jestem zainteresowany jak to zrobił wiec jakbys uzyskał od niego szczegołowy opis to pdrzuc prosze na priva albo w tym temacie
a czy z tyłu są wogóle montowane jakiekolwiek głośniki? czy tak jak napisano wyżej jest po prostu miejsce na nie ale ich nie ma? ja u siebie nic nie mialem, nawet ramki zeby wsadzic w nia glosnik, tylko maskownice na boczku a pod nia pasy itd moze tam powinno cos byc w serii? wiem ze z przodu w drzwiach seria ma 120mm ale jak jest z tyłem nie wiem