zna ktoś tą honde?
Tutaj zamieszczajcie linki do ogłoszeń z internetu - może ktoś coś wie na temat danego samochodu...

Wasyl
Forumowicz

zna ktoś tą honde?

przez Wasyl » 2007-04-24, 21:56

to jest straszne;/ pieniążki są na auto a tu propozycji normalnych nie ma:(
zna ktoś ta honde z gdyni ?
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2627790

jestem zdesperowany;p

Puca
Forumowicz

przez Puca » 2007-04-25, 15:59

ja ogladalem tego crx'a bo tez chcialem go kupic przechodzac do rzeczy:
fura jest cala poobijana, calkiem sporo cieknie do bagaznika, wychodzi rdza chociaz na zlocie widzialem zrobil nadkola ale sie nie przygladalem dokladnie jak to jest zrobione, silnik jest raczej w dobrym stanie ale koles lubi cisnac wiec trzebaby go dokladniej posluchac, jak nim jechalem to wlasciciel kazal mi go cisnac do odciecia!!! ja bym nigdy z potencjalnym kupcem tak nie jechal! jak dla mnie to cena jest za wysoka szczegolnie ze to 89

pozdrawiam

ps. wszystko zalezy czego szukasz

kubot87
Forumowicz

przez kubot87 » 2007-04-25, 16:11

Puca napisał(a):ja ogladalem tego crx'a bo tez chcialem go kupic przechodzac do rzeczy:
fura jest cala poobijana, calkiem sporo cieknie do bagaznika, wychodzi rdza chociaz na zlocie widzialem zrobil nadkola ale sie nie przygladalem dokladnie jak to jest zrobione, silnik jest raczej w dobrym stanie ale koles lubi cisnac wiec trzebaby go dokladniej posluchac, jak nim jechalem to wlasciciel kazal mi go cisnac do odciecia!!! ja bym nigdy z potencjalnym kupcem tak nie jechal! jak dla mnie to cena jest za wysoka szczegolnie ze to 89

pozdrawiam

ps. wszystko zalezy czego szukasz

a po co jest crx? zeby jezdzic do 2 tys obrotow i patrzec jak sie wtedy zachowuje??
z bagaznikiem to normalka,rdza tak samo.Ja myslalem ze wlasciciele crxow lubia cisnac hmm to ja jestem jedyny :)
sprawdz go jak mozesz z 500 zl by opuscil i mozna sie zastanawiac:) pozdrawiam
do ed9 d16z5 zostalo mi:drzwi,tylna klapa,zaciski przod,dolot ori,ori koncowy tlumik i srodkowy bosal

Kamil.M
Forumowicz

przez Kamil.M » 2007-04-25, 16:23

Dokladnie cena jak za rok 89 jest bardzo wygorowana i olej Mineralny w silniku jak pisze sprzedawca to juz swiadczy tylko i wylacznie o stanie silnika.

Kubot87, ale CRX nie sluzy glownie do jazdy z pedalem w podlodze :zaskoczony: jezeli ty tak szanujesz swoje EE8 plus odcina to wpolczuje temu autku :razz: Sorry za Ot
AAS X 2 - ED9 - EH6 - EJ2 - BB9 - DC2 - EP3 - EH6

kubot87
Forumowicz

przez kubot87 » 2007-04-25, 16:43

czy ja mowie ze moja niunia na samych wysokich leci?
po prostu pisze ze dla mnie dziwne jest takie spojrzenie jak napisal wyzej kolega , ze jak jechal nim z wlascicielem i byl zainteresowany kupnem i wlasciciel powiedial krec do odciny to co tu jest nienormalnego?.Wlasciciel chcial pokazac jak auto sie zachowuje na wysokich obrotach co jest PODSTAWA.To ja tez w takim razie grautolwabym ci zakupu sportowego auta nie sprawdzajac go jak chodzi na wysokich.
to tak jakby kupowac Merca dla wygody bez tapicerki siedzen z gola blacha w srodku....
do ed9 d16z5 zostalo mi:drzwi,tylna klapa,zaciski przod,dolot ori,ori koncowy tlumik i srodkowy bosal

dominik216
Forumowicz

Samochód: ATS Tourer & ATR

przez dominik216 » 2007-04-25, 17:14

Kamil.M napisał(a):Kubot87, ale CRX nie sluzy glownie do jazdy z pedalem w podlodze jezeli ty tak szanujesz swoje EE8 plus odcina to wpolczuje temu autku

Nie rozumiem czemu tu współczuć...chyba wiekszość ludzi lubi te samochody za to ,że można je kręcić bez bolączki o to ,że się rozpadnie....Crx został stowrzony do ostrego "pałowania" :diabelek:
Nie znam nikogo kto jeździ rexem rekreacyjnie :D
Było AAS, ED9, EE8,BB9,EJ9, EP1
Obecnie ATS & ATR

Pat-106

przez Pat-106 » 2007-04-25, 18:18

ja jezdze.. w niedziele wieczorem rekreacyjnie.. zaraz po wyscigach hehe :D

generalnie lepiej wedlug mnie jest kupic auto nawet palowane, ale od wlasiciela ktory wie ze olej nalezy wymienic szybciej niz po 15tys km, zeby nie krecic na zimnym i temu podobne historie.. niz od goscia ktory jezdzil rekreacyjnie ale olej wymienial jak mu sie przypomnialo..

poza tym zgadzam sie z Dominem.. ceera zostala stworzona do palowania i wydaje mi sie ze nawet to lubi ;)

Lemens
Forumowicz

przez Lemens » 2007-04-25, 19:25

To fura Bulleta :) potwierdzam lubi depnąć ale pamietam że silniczek super cykał, generalnie to był pierwszy crx którym jeździłem :) myslę ze godny polecenia

Hanula
Forumowicz

przez Hanula » 2007-04-26, 23:08

Ja tez miałam okazję przejechać się tym samochodem i muszę powiedzieć że jeśli chodzi o silnik to chyba wszystko ok tylko koleś rzeczywiście ostro depcze a blachy raczej w słabym stanie więc może da się coś zbić z ceny :)