mam do sprzedania honde (acure) integre, wersja USA, lekki tuning, zdjęcia dodam dzisiaj jak umyję autko bo jest brudne,
rocznik 94, silnik 1,8 160KM pełna opcja
w srodku skóra niebieska (przód) czarna tył, (siedzenia były obszywane na zamówienie w polsce), kierownica sportowa, sportowe zawieszenie, lusterka M3 (elektryczne), pełne wyposażenie, wszystko działa jak należy, sportowy wydech remusa, światła lexus look, stożek, klimatyzacja, wspomaganie i inne cuda wianki:)
szczegółowy opis:
http://www.hondapl.org/acura/integra/opis.html
po wymianie wszystkich płynów, świerzo po remoncie zawieszenia, alufelgi (maja 3 miesiące) komplet zimówek itd itp,
ogólnie wsiadać i jechać
informacje 605221822
chętnie zamienie na crxa del sor, albo 2 gen rocznik 92, w ładnym stanie oczywiście,
napisalem ze dodam fotki, musze podjechac na myjnie , ale jak cos to pytania mozna zadawac przeciez, przypomnialo mi sie jeszcze ze:
są nowe tarcze hamulcowe i nówki klocki, mam tez do niego oryginalną kierownicę z tempomatem, zegary białe indiglo, podświetlane na niebiesko lub zielono, jak kto woli z regulacją natężenia podświetlania
widziałem tą Acure i powiem wam szczerze że jak tylko miałbym kase chętnie bym ją odkupił... Jest dobrze utrzymana i co najważniejsze fajnie się zbiera...Jak rozmawiałem z właścicielem to jest w niej naprawdę sporo nowych części...Można wręcz powiedzieć że wszystko co trzeba wymienić w samochodzie aby jeżdzić i nie martwić się o nic jest nowe...
gaz byl kiedys, ale wlew na zderzaku pozostał, a co do miejsca to jest ogrom:)
z tyłu siedzi sie prawie normalnie, a bagażnik wciąż jak otwieram to robi na mnie wrażenie, jest wielki:)