kukus napisał(a):ty to na powaznie?
hehe ale tak na powaznie to co o tym sadzicie bo napewno rure dolotowa powietrza z nad chlodnicy trzeba w takim razie zaślepić ?? bo tak to beda 2 wejscia powietrza i jenym to co bedzie wchodzic 2 bedzie wychodzić?? i czy sadzicie czy to cos da?? 
Po co te kombinacje i zaślepianie?Sauron napisał(a):apewno rure dolotowa powietrza z nad chlodnicy trzeba w takim razie zaślepić ?? bo tak to beda 2 wejscia powietrza i jenym to co bedzie wchodzic 2 bedzie wychodzić??
no przepraszam ze sie nabijam ale dawno takich pomyslow nie widzialem na forum. Atom nabija sie ze mnie ze druciarz jestem i silikon wszedzie laduje a jak poczatki turbo wygladaly wielu pamieta ale pomysly Sauronaaaa niszcza wymiary
)
kukus napisał(a):a jezeli chcesz sie bawic w dlubanie majac na celu poprawe tego czy owego to zabierz sie do tego z glowa a nie wiercac dziurki 14 (nie 15 bo to za duzo i Ci skoczy afr )
, jeszcze ja bym dorzucil z tylu takie klapki, aby na postoju ladnie zaslanialy te dziurki to bedziemy mieli 2 w 1 - niby seria ale devil inside [;
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości