lukas.elk napisał(a):Podczach, powinieneś chyba napisać ze ma 6.7 do setki pomimo tego, że waży te półtorej tony
a tu nie ma nauczycieli wiec chyba moge zmienic kolejnosc co! widze ze musze uwazac na to co pisze bo za byle co jest dojazd 

Chodziło mi o wyciagniecie innego kontekstu z twojej wypowiedzi
Nie żebym sie coś czepiał o gramatyke itp 

wracalem przed chwila do domu i mijalem opla vectre C. w srodku moj ulubiony typ kierowcy, młody chlopak mniej wiecej w moim wieku ok 20 lat, szyby w dół muzyka "na cała pyte"
auto totalny kondon seria, dekle oplowski. no widac ze auto mamusi i tatusia i synek jedzie wieczorem jak ojciec spi. w kazdym razie obcioł moja solke z mina a la "fajne auto bo ja mam gówno"
) no ale tak czy siak nie odpuscil na swiatlach. no i tak sobie lecimy, poczatek odskoczyl o 1/2 dl. auta widze ze wbija 2. a mnie sie dopiero vtec odzywa
no to uslyszal tylko brrrr->5500rpm->WRRRRR i sruu vectra zostala w tyle. na 3. biegu to juz byla jakies 2,5 długosci auta za mna
potem wyskoczylo mi jakies narcoTICO i musialem odpuscic. dodam tylko ze Vectra C 2.0 całe 100KM niemce wycisneli z tych 2 litrów
miłe uczucie 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości