Ta del solka miala robiony remont silnika. Cos z panewkami i cos tam jeszcze. Remont byl robiony w warsztacie ojca tego gostka. Podobno wbili ta naprawe do ksiazki gwaranc. Umawialem sie z gosciem miesiac temu, ze przyjade ja zobaczyc. Jak bylem w Poznaniu, okazalo sie, ze gosciu nie ma czasu i kazal mi czekac do wieczora, jak wroci jego koles z kluczami do garazu.
Zycze mu powodzenia w dalszym sprzedawaniu.
( na poczatku na allegro byl opis co bylo w tym silniku naprawiane, teraz to usunal )
faktycznie kiedys bylo tam opisane co zostalo zmienione
skoro koles nie wiem ze wszystkie del Sol ( na rynek europejski) maja VTEC to naprawde malo wie o aucie.
a co do tego wiania... jak odsuniesz wszystkie szyby i zdejmiesz dach to faktycznie, powiedzialbym ze wieje :twisted: jednak wystarczy ze zasuniesz boczne szyby to juz jest w miare spokoj ja jezdzilem tak dosc szybko i bylo zle
skoro nikt nie chce jej kupić to pewnie coś w niej siedzi...zresztą jak napisał coop, to podejście do klienta nie jest normalne i nie ma co się dziwić, że nie sprzedał
HONDA odeszła...czas na niemiecką technologię- AUDI.
Rynek zepsuł się teraz mocno (z punktu widzenia sprzedających) - jak taki DelSol rok temu był za 20k teraz może znajdzie kupca za 13-14k. Niestety, takie prawa rynku.
Jedyne co się im wymyka to autka w naprawdę idealnym stanie, lub rzadkie wersje (vide Motegi) - jeśli się ma takie to można żądać sporo więcej i amator się znajdzie. Natomiast jeśli chodzi o autko których można dużo i tanio sprowadzić z Reichu to ceny zleciały na pysk.
Walker - poswiec sobie najblizsza sobote, wejdz na onet, wpisz gieldy samochodowe i przeanalizuj, co ma do zaoferowania nasz rynek.
Gield jest ponad 30 ( takich, na ktorych warto zawiesic oko ).
Ja del solke 97 wyrwalem za 16 K. Kupilem ja po przegladzie w serwisie i wszystko jest O.K.
( szukalem z automatem, bo tylko taka wchodzila w gre, ma klime i gaz 133 K przebiegu udokumentowanego, i praktycznie wszystko co trzeba wymienione).
Tu masz link do strony, gdzie sa ogloszenia z calej Europy. Nie wiem, czy kupisz taniej.