veno napisał(a):ceny sa dosc spore i jako ze sa 3 zloty w roku mozna a nawet trzeba przemyslec na ktory nas bedzie stac .... mnie tez te ceny zaszokowaly . i powiem wiecej innych z GW tez. ciekawe jak bedzie z frekwencja !
odpada 10zl , aby zapisac sie na zlot nalezy wplacic zaliczke za kazda osobe ktora jedzie z nami wiec jesli jada 2 osoby [ klubowicz + osoba ] wplaca 120zl , nieklubowicze + osoba placa 130zl zaliczki .
, gdzie oprócz sciagania z czasami (pomiar ogarniety dzieki robertMK ze Starachowic) więc ćwiartka tylko dla nas !!!! to również, Nagrody i pucharki przewidziane dla najlepszych !!!
Roman napisał(a):Jeśli będzie dużo osób to może uda się załatwić pomiar czasu.
Jeśli nie chcesz kożystać z noclegu to ja nie wiem jak to będzie. Zapłacisz 20 za lotnisko. Kiedy chcesz być na zlocie.
W niedzielę jesteśmy zaproszeni do serocka. Odbędzie sie tam prezentacja naszych samochodów na rynku. Urząd Miasta nagłośni sprawę. Moiże być naprawdę o nas głośno.
Może czas robić zloty na jakiś wioskach albo tańszych miastach i na pewno frekwencja wzrośnie, a także odległość każdego przeraża .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości