furka oki na 1 rzut oka, kupowałem od tego gościa już autko, moje było oki, ale pamietam że ostatnio ktoś tam bardzo narzekał że szrot, także bądz czujny
ten furak dosta w prawy przedni rog, belka przednia jest innego koloru pomalowana na czarno kierunek jest utluczony i nei ma znaczek na masce oraz dziur po znaczku a takze zderzak przedni widac ze malowany poniewaz jest pomalowany caly a powinien miec zostawiony czarny pas na dole tak jak to jest na tylnim zderzaku - ciekawe tylko jak mocno dostał ...
to moje odczucia po obejrzneiu zdjec
Ja dzisiaj umuwilem sie z tym chlopakiem na 17 na ogledziny, pojde ze starszym to czegos sie dowiemy, na jakis warsztacik sie pojedzie itd.. i jak bedzie wszystko ok to kto wie... dam znac wieczorem.
Hhm sam nie wiem od czego zacząc. Mam o tyle dobrze ze ten koles mieszka klatke obok wiec zawsze wiem kiedy sprowadzi jakas Hodne.
A bylo to tak ze poszlismy ze starym obejzec autko (ja niestety za dobrze sie nie znam ;/ )
pogadalismy i starszy zadzwonil do znajomego diagnostyka - pojechalismy szybko na stacje , autko na kanał i bylo kompleksowo sprawdzane na jakis szarpakach, amorki , hamulce , doslownie wszystko rowniez od spodu, diagnostyk powiedzial co jest do zrobienia itd... (jakies gumy w zawieszeniu, tuleja jedna, opony wypadalo by zmienic (na 1 sezon starcza) i nic poza tym, calutki dol zdrowy). Byla lekko bita z przodu z prawej strony ale nic powaznego (podłuznice nie ruszone), tyl tez zdrowiutki. PO odpaleniu autko chodzi cicho i rowno. Do wymiany napewno bedzie rozrzad, jakies oleje , plyny, filtry ( no ale z tym to prawie zawsze trzeba sie liczyc). Karoseria bardzo zadbana, nadkola bardzo zdrowe, jedynie kilka purchli na szyberku (ale to sie z czasem zrobi). Wnetrze tez bardzo dobrze utrzymane, fotel kierowcy o dziwo nie poprzecierany. Panel od nawiewu lekko pekniety ale tego nie widac. Autko cale seryjne, nic nie bylo w nim zmieniane. Ksiazka serwisowa byla prowadzona do 2006 roku wiec przebieg 191tys jest udokumentowany. POzostaje teraz tylko zarejestrowac i jedzic i z czasem sie zobaczy czy nie pojawia sie jakies problemy.... mam nadzieje ze nie.
mam wielka prosbe do ludzi ze szcecina:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2816929 czy ktos by mógł go zobaczyc bo ja jestem z Katowic i nie chce jechac tylu km laweta zeby na miejscu sie dowiedziec ze auto nic nie warte:/ Dla osoby ktora by sie poswiecila na miejscu jak przyjade po auto przewidziany 4 pak dzeiki z góry:)