:P jedynie ze sie mylę
fryzjerek, A dziękuje dziękuje

Mam nadzieję że będzie nas więcej niż 10 aut, ja się zapiszę już w tych dniach
Skoro jesteśmy pod Wawą, to liczę że wpadnie większość BHW, nawet jeśli niektórzy nie będą zapisani - jakbym był Warszawiakiem, szkoda by mi było płacić za hotel koło własnego domu!TJ napisał(a):Hmm, nowe Civki są śliczne, choć jakbym miał kupować to oczywiście TypeR Mam nadzieję że będzie nas więcej niż 10 aut, ja się zapiszę już w tych dniach Skoro jesteśmy pod Wawą, to liczę że wpadnie większość BHW, nawet jeśli niektórzy nie będą zapisani - jakbym był Warszawiakiem, szkoda by mi było płacić za hotel koło własnego domu!
a potem jechac do domu
no chyba ze ma sie drajwera
dzis po pracy bede wiedzial na ile dni zawitam na zlocie
lecz jestem mysle ze aktywnie odwiedzam stronke itd no i mam oczywiscie to co nas laczy: rex
fryzjerek napisał(a):Ale nadal malo osob sie zapisalo

Bajeczna napisał(a):hejka właśnie wpisalam sie z chłopakiem na zlocik nigdy jeszcze w takowym nie uczestniczyliśmy ale mam nadzieje że bedzie super i że towarzystwo też przyjmie nas oki!!! Pozdrawiam
niema obawy wszyscy zawsze sa przyjmowani z otwartymi rekami 
pooshkin napisał(a):Bajeczna napisał/a:
hejka właśnie wpisalam sie z chłopakiem na zlocik nigdy jeszcze w takowym nie uczestniczyliśmy ale mam nadzieje że bedzie super i że towarzystwo też przyjmie nas oki!!! Pozdrawiam
no i to jest jedyna sluszna koncepcja!!niema obawy wszyscy zawsze sa przyjmowani z otwartymi rekami

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości