Przyciemnianie szyb, głupi problem.
Troche o modyfikacjach wnętrz i karoserii.

qwerty
Forumowicz

przez qwerty » 2007-06-01, 18:02

Zeby nie zakladac nowego tematu to zapytam w tym
Czy korzystal ktos w uslug tej firmy http://www.allegro.pl/item200212395_aut ... dzkie.html jesli chodzi o przyciemnienie szybek?
cena maja bardzo atrakcyjna ( za 5 szyb czyli z przednimi bocznymi biora 180 zl wiec wg super cena) ale stad tez moje zapytanie czy ktos tam robil szybki? bo moze to slabo robia i dlatego taka cena itp itd.
A drugie pytanko dotyczy przyciemnianie szyb przednich bocznych ktorych jak wiemy przepuszczalnosc swiatla musi wynosci 70 % ale w zwiazku z tym mam pytanie........czy ta przepuszczalnosc swiatla policjanci mierza ( o ile maja miernik :P) lub tam na przegladzie technicznym od srodka auta czy od zewnatrz....bo przeciez sa takie folie ktore na zewnatrz sa wzglednie czarne i widac ze szybki sa przyciemnione a w srodku zostaje prawie seria i praktycznie nie widac przyciemnienia......wiec jak to jest?

Walter
Forumowicz

przez Walter » 2007-06-01, 20:57

Ponoc policja kiedyś mierzyła przepuszczalność ale mierniki mieli jakies z dupy. Teraz jak chcieli by mi pomierzyć zarządał bym certyfikatów, legalizacji urządzenia itp.

Poprzednia strona