Witam, czeka mnie wymiana simeringu na wale który wychodzi z silnika do skrzyni. Zadzwoniłem do motozbytu w Łodzi i powiedzieli mi za sam simering ok. 180zł .
Może ma ktoś nr. tel. do jakiegoś aso hondy w okolicach Piotrkowa Trybunalskiego. Raczej chciał bym oryginał(będzie pewniejszy), no ale jak takie będą ceny to kupuje zamiennik.
tak jak mówi rafisz, CORTECO to koszt 40,00zł, ale ostatnio pojawił się problem - przynajmiej u mnie - że są problemy aby je dostać
części do japońców firm: 555, TRW, CTR, SIR, SKF, FEBI, REINZ, CORTECO; raparaturki błotników UWAGA: masz problem z progami, jest teraz na to sposób, pojawiły się na rynku progi dedykowane do CRXa, cena 165,00zł za szt.
ja wymienialem ostatnio tenze simering i koszgtowal mnie ok 40 pln w AD. nie wiem jakiej firmy jest, ale wykonany jest z silikonu, ladnie pasuje i puki co trzyma.
części tuningowe z USA D,B-series!! zawieszenia ES/sprzęgła/oświetlenie/felgi/rozporki/pierścienie/tłoki/panewki/uszczelki/doloty i wiele innych!!
Pomiary AFR, Gtech obd2/obd1/obd0 Modyfkacja i strojenie komputerów (ulica+hamownia) Crome Pro, Turboedit, Bre, Hondata ---------------
gg:175578, tel:500410476, www.merfiebay.com