M!R@S napisał(a):SACHS
AISIN
VALEO
KAGER
Kager: odpada ze względu na to że może być regenerowane(kager regeneruje bardzo wiele różnych części)
Valeo: takie sobie...
Aisin: nie znam
Sachs: wg najlepsza firma z podanych.
mam takowe przejechałem 20tys mam je 1,5roku i nic złego się z nim nie dzieje i na II spokojnie piszczy na asfalcie tak więc trzyma dobrze ...dałem za niego 900złSachs: wg najlepsza firma z podanych
taki już cennik u mnie w sklepach a kupując je byłem zielony w sprawie cerki bo w dzień zakupu ze starego okładzine z tarcze zerwało 
PielQ napisał(a):Kager: odpada ze względu na to że może być regenerowane(kager regeneruje bardzo wiele różnych części)
Valeo: takie sobie...
Aisin: nie znam
Sachs: wg najlepsza firma z podanych.

Bastek napisał(a):Skoro nie wiesz co to Aisin to dlaczego piszesz że Sachs jest najlepszy?
Bastek napisał(a):A słyszeliście o takim czymś jak NKK? Exedy?

,ale jak co aisin ,o tym duzo dobrego na pokrewnych forach czytalem,a cena tez chyba jest w maire mozliwa,,bastek podaj przykladowe ceny kilku sprzegiel jak mozesz....porownamy cene do jakosci[]......Bastek napisał(a):PielQ, bo Aisina nie wiele ludzi zna i jest "ciężko" dostępny. Nie wiem czy wiesz ale jest to produkt robiony w Japonii tak samo jak NKK czy Exedy.
Nadal będę polecał tylko te firmy

mariusz123 napisał(a):nkk to szjas,nistety bastek,,nie polecam,,nkk to chyba najtanszy zesta w tych co tu podajecie
xi0nc napisał(a):Najleprze sprzeglo to made in wroobel

). do tego docisk EXEDY, VALEO, SACHSA też mam do wyboru no i dopłata bo te ceny co podałem to same tarcze 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości