gruby126p1 napisał(a):co do auta irona to nie jeden by sie zdziwil jak ZDROWY jest jego silnik, jak go wlozylismy i sie przejechalem bylem mocno zdziwiony, teraz se w brode pluje ze tego autka nie wzielem![]()
mariusz123 napisał(a):iron man,,bo w niemczech grzebali erki,jak mysmy jeszcze w majtki lali,,wiec to nic dziwnego,kumpel mial erke,ze 4lata temu[jak ja jeszcze golfem smigalem,i nie wiedzialem co to crx],krecila az sie obrotomierz opieral[myslalem co jest,tak w seri]smialem sie z niego ze zjeba,,ny ze ktos grzebal przy liczinku[ale nie],normalnie ona krecila ze myslelem ze to vtec[nie kumalem co to ed9 a ee8],wymiatala ee8 bez problemu[ee8 jedno na slasku,hehehe],normalnie bylem mokry jak mnie przewiozl!!!!!!!!MORAL Z TEGO TAKI ZE POLSKA JEST STO LAT ZA MURZYNAMI,NIE MA SIE CO DZIWIC,,,,,
a Ty miales 9 i sikales ??? 
xi0nc napisał(a):Zdrowy nie zdrowy ... wczoraj 6x objechalem wybebeszone zelazko ee9 z wydechem i dolotem zrobionym w dodatku do polowy 4 jechalismy i mnie nie dochodzilo .... i co ???

bo nawet b18 w crx nierobi takiego czasu 
gabeczka napisał(a):bo nawet b18 w crx nierobi takiego czasu
.... przecież Romek i Wielki robili swpimoi B18 lepsze czsy w zeszłym sezonie w klasie street 

wczesniejszych nieznam
)
Ralf napisał(a):Iron - fajne masz malowanie tej Cerki ! tez o takim myslelm ale jednak zostalem wierny niepozornemu stylingowi![]()
Wielki moj Civic CRX 1.5 wykrecil najlepszy czas Et+RT 14.157 ( w eliminacjach pierwsze miejsce Profi)
Najlepsze ET strzelilem w Mini. 13,78 sek .
gratsy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości