PS. Jak to możliwe to prosiłbym właściciela o napisanie ceny minimalnej (może być na pw)
http://moto.allegro.pl/item206176112_ho ... _vtec.html
) ciekawo co pod maska
Pamiętam że 1,5roku temu był w bdb stanie, jak mnie pamięć nie myli to już była w niej zmieniana skrzynia bo na wyścigach padłahondacrx napisał(a):Chce go rozebrac do zera..
Popiaskowac wszystko pomalowac wymienic wszystko co sie da
Rhondacrx napisał(a):i jest za rosadna cene
hondacrx napisał(a)::> Przyzwoity petarda!!! Ale przykro mi tomowic poprostu wstawilem gona allegro dla beki
Jedyny co mialem z nim problem to ze kierka troche latala
Ale wymienilem zawioche i przegub wewn i jest bardziej niz dobrze!!
Sorrki za te jajaale jak by sie trafil dobry kupca to bym sprzedal..chce kupic scenika..muszemiec cos wiekszego..a jezeli nie....tojeszcze lepiej jakos przecierpie i za 2lata dostaniecie relacje z jego transformacji na lux seria :> zbieram teraz elementy dowstawiania :>
Chce go rozebrac do zera..
Popiaskowac wszystko pomalowac wymienic wszystko co sie da i jest za rosadna cene...:> ale zobaczymy co zycie przyniesie

maciej29 napisał(a):hondacrx napisał(a)::> Przyzwoity petarda!!! Ale przykro mi tomowic poprostu wstawilem gona allegro dla beki
Jedyny co mialem z nim problem to ze kierka troche latala
Ale wymienilem zawioche i przegub wewn i jest bardziej niz dobrze!!
Sorrki za te jajaale jak by sie trafil dobry kupca to bym sprzedal..chce kupic scenika..muszemiec cos wiekszego..a jezeli nie....tojeszcze lepiej jakos przecierpie i za 2lata dostaniecie relacje z jego transformacji na lux seria :> zbieram teraz elementy dowstawiania :>
Chce go rozebrac do zera..
Popiaskowac wszystko pomalowac wymienic wszystko co sie da i jest za rosadna cene...:> ale zobaczymy co zycie przyniesie
dla beki to jawne robienie w h.... pisalem do ciebie jaka cena z audio i bez itd rob sobie gdzie indziej jaja a nie z normalnych ludzi co sa zainteresowani
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość