w tym roku nie zdecyduje sie na nowe felgi raczej wiec mysle o odswiezeniu obecnych, no i sie zastanawiam co z nimi zrobic, poki co mam koncepcje zeby srodek prysnac na bialo a ranty w poler, co o tym sadzicie? moze jakos inaczej? moga byc jakies foty podobnych dobrze zrobionych
masz fele bardzo podobne do moich, albo i te same ja o swoich myslalem, zeby rant spolerować a reszte na jakis złocisty brąz lub cos takiego
ale chyba bedzie tak jak teraz, rant srebrny, reszta czarna
Haro napisał(a):Wnętrze wypolerować, ran też, ale rant dodatkowo psiknać czerwonym klarem. Fajny efekt jest.
klar to chyba bezbarwny? pokaz jakas pogladowa fote bo nie bardzo wiem o co chodzi.
walter - beda prawdopodobnie czekac do przyszlego sezonu, musze cos z nimi zrobic bo sa tragicznie pomalowane jakas srebrzanka, luszczy sie, przebarwienia, z bliska wygladaja jak pol ch*ja w dupie wiec musze cos z tym zrobic doraznie, no i pewnie kiedys przy odsprzedazy zyskaja na wartosci jak je dobrze zrobie.
tc - masz u siebie grubsze ramiona wiec wyglada fajnie, ja mam ich wiecej i sa cienkie, nie bedzie efektu a łapy mi spuchna od roboty pewnie, mysle ogolnie zeby zrobic to w ten sposob:
ooo nie masz innej foty z boku? to dokladnie te same felgi o czyms takim myslalem wlasnie tylko ze bym wywalil ten dekielek i dorobil mniejszy ze znaczkiem na sam ten otwor od piasty w feldze