Prosze o pomoc ... jakis slowny opis jak wymienic lewy reflektor w ED9. Z tego co juz sie zorientowalem 3 sruby sa od gory (w tym jedna od postojowek) i dwie od dolu w tym jedna postojowka.. i wlasnie mam problem z tymi dolnymi. Trzeba zderzak sciagac? Prosze o pomoc bo kupilem lampe (poprzednia zbita) i nie radze sobie.
"Był CRX - jest Subaru, lecz jednak sentyment w sercu zostaje..." - Ptasior
Musisz zdjac zderzak zeby odkrecic dolne sruby :idea: Ja musialem swoj zdjac w innym celu ale przy okazji przyjzalem sie jak zamocowany jest reflektor i wg. mnie nie da sie go odkrecic bez zdjecia zderzaka
"Some people tell me that I need help, Some people can fuck off and go to hell.."
zderzak masz 3 srubki miedy lampami, po 1 pod postojowkami (odkrecasz postojuwke od lampy - 1 srubka i ja wysuwasz) i na blotnikach od strony opony sa 2 srubki, na dole moga byc tez 2, to odkrecasz i sciagasz zderzak +/- 10 minut roboty, jak sciagniesz to bedziesz widzilal srubki od lampy, dojscie do nich jest bdobre gorzej sie je kreci bo jak nie byly ruszane to troche zasniedzialy
ja ściągałem lampę bez zdejmowania zderzaka kierunek odkręcasz i można dostac do tej śruby co trzyma lampę od dołu tylko przedłużkę odpowiednią wziąść i da asię odkręcić.